JejJej Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Zdravím Chtěl jsem se optat no spíš požádat o radu když si dám LT 3.0 půjdou mi i staré hry ? Mám LT 1.9 a na net nechodím nebo si mám dát LT 2.0 u té LT 3.0 prý některý hry musím přepalovat je to pravda ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 nevim jak je to u novejsich flashu, ale kdysy davno hry na novejsim updatu nefungovali. Coz predpokladam ze bude stale..Takze asi budes muset prepalovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 nevim jak je to u novejsich flashu, ale kdysy davno hry na novejsim updatu nefungovali. Coz predpokladam ze bude stale..Takze asi budes muset prepalovat.. Není to pravda u všech her . Přepalovat se musely jen hry s AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops ) . Ostatní hry XGD2 fungují i na novém flashi normálně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JejJej Odesláno Březen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Takže by mi stačil i LT 2.0 ale co když budou chtít nové hry vyžší deashboard kamoš má LT 2.0 a hry co potřebují LT 3.0 tak tam dá jiné topology data a jede mu to na LT 2.0 a jedou mu i staré hry proto nevím esi LT 2.0 nebo LT 3.0 abych nemusel přepalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Když nehraješ na live , tak si nech udělat RGH a nebudeš muset žádné takovéto věci řešit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JejJej
Zdravím
Chtěl jsem se optat no spíš požádat o radu když si dám LT 3.0 půjdou mi i staré hry ? Mám LT 1.9 a na net nechodím nebo si mám dát LT 2.0 u té LT 3.0 prý některý hry musím přepalovat je to pravda ?
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.