Flack Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Cau,vrati se mi xbox z rgh a rad bych si koupil hdd externi - jaky muzu pripojit? Nejaky dobry tip od vas? Staci mi 250gb zanejakou slusnou cenu :) dik! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Cau,vrati se mi xbox z rgh a rad bych si koupil hdd externi - jaky muzu pripojit? Nejaky dobry tip od vas? Staci mi 250gb zanejakou slusnou cenu :) dik! :) Jakýkoli , který seženeš ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Flack Odesláno Březen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Tak to jsem rad ;) a tim padem nemusi mit ani vlastni napajeni? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Tak to jsem rad ;) a tim padem nemusi mit ani vlastni napajeni? ;) Externí 2,5 " HDD nepotřebuje napájení . Připojuje se jen k USB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xManitua Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Nejlevnějš tě teď stejně vyjde originál HDD k xku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Já sehnal z Aukra 160GB 2,5" a prikoupil jsem si ramecek, a cele mne to vyslo na 600,- Jen tak pro příklad ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Flack
Cau,vrati se mi xbox z rgh a rad bych si koupil hdd externi - jaky muzu pripojit? Nejaky dobry tip od vas? Staci mi 250gb zanejakou slusnou cenu :) dik! :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.