samo-88 Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Čaute chcem si kúpiť volant na xbox 360 ale neviem sa rozhodnúť ktorý si mam kúpiť http://www.alza.sk/mad-catz-xbox-360-wireless-racing-wheel-d189462.htm#popis alebo tento http://www.hej.sk/pocitace-prislusenstvo/obchod/1554892/thrustmaster/thrustmaster-ferrari-458-4460094-/?kampan=257#utm_source=heureka.sk&utm_medium=srovnavac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomas.kolinek Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Sice xbox nemám ale řekl bych že ten druhej volant bude lepší. Už jenom proto jak má udělané pedály :) Aspoň pro mě by to bylo důležité ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Igiss23 Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Ahoj nedari se mi najit prislusnou sekci tak se zeptám zde.Rád bych si užil závodni hry s volantem ale vubec si nevím rady do ceho jit.Najde se dobrák který by doporucil par kousku.takove ty za co stoji do nich jit pripadne pomer kvalita/cena.A jeste neco mam Xko i PS3 a volant chci kvuli Forze4 ale nechci si poridit masinku jen na Xko akorát pokud se nepletu je výběr velmi omezen.Nebo není??Dekuji za rady Tom S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 pokud chces poridit jak na xko tak i na PS3, tak je vyber znacne omezenejsi..ciste na xbox bych doporucil asi origo Xbox Wireless Racing Wheel (ten s temy pedaly, ten "starsi"-ne ten novy cerny..)..pokud vsak chces jak na xko tak i na PS3 a priplatis si, asi bych doporucil G25 nebo G27 nebo nejaky z tech Ferrari rad myslim ze jsou od thrustmasteru..u G27 si neskutecne priplatis, ale mozna to i za to stoji (konkretne u forzy, kdy mas i kompatibilitu se spojkou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Igiss23 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 pokud chces poridit jak na xko tak i na PS3, tak je vyber znacne omezenejsi..ciste na xbox bych doporucil asi origo Xbox Wireless Racing Wheel (ten s temy pedaly, ten "starsi"-ne ten novy cerny..)..pokud vsak chces jak na xko tak i na PS3 a priplatis si, asi bych doporucil G25 nebo G27 nebo nejaky z tech Ferrari rad myslim ze jsou od thrustmasteru..u G27 si neskutecne priplatis, ale mozna to i za to stoji (konkretne u forzy, kdy mas i kompatibilitu se spojkou) Díky moc ale taková drobnost opravdu ty Gka jdou i na Xko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 primo nejde..ale prodavaji se konvertory, pomoci kterych to na xko napojit muzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Igiss23 Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Toho jsem se obával protože konvertory prý nefungují uplně spolehlivě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007M0C8000S27 se zapojením do xka asi trochu problém, cena? to už je mnohem horší :D ale ta 6ti stupňová převodovka, to musí být maso :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Volant, který přímo nepodporuje xbox nemá smysl napojovat přes nějaký konvertor, protože pak nevyužiješ polovinu tlačítek a funkcí, které má a pro celkovou funkčnost a prodlevu reakcí to nebude nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Igiss23 Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Takže jsem tam kde jsem byl:) A to jest v pr... Myslím že je to vyřešené a nezbude mi nic jiného než se na Xko vyprdnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 @Ravendhi..mas to osobne ozkousene??ja teda ne, ale rekl bych, ze si nikdo z komunity nestezuje (a ze to par lidi tu g27cku na xko napojene maji!!).. ano, pokud si poridis nejaky convertor od vietnamcu za 3stovky, tak pak se neni cemu divit.. Logitech G27 je volant, ktery je udelany jako technologicka spicka. Jeden z nejlepsich ovladacu. Konvertor XCM F-1 je delany PRAVE pro tento Logitech..tudiz silne pochybuju o tom,ze by vyrobce toho konvertoru to udelal tak nekvalitne, aby to na G27cku nebylo pouzitelne :)..nehlede na to, ze komunita lidi, kteri si ten konvertor pouzili si ani moc nestezuji :).. @Igiss23 kazdopadne kdyz nechces konvertor, pak ti doporucim Fanatec 911 Turbo S (ten asi v CR ale nesezenes), byla to konkurence G25ky, popripade jine od fanatecu..taky "udavali" nejaky madcatzy jako kompatibilni s PS3 i xboxem, ale castokrat u mnoha lidi jsem cetl, ze se vyskytovali problemy s napojenim at uz u xboxu nebo u PS3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Nikdo kdo by ho měl se k tomu nevyjádřil. Odzkoušené to nemám, nehraju závodní hry, je to jen můj technický názor. V popisu toho konvertoru se píše, že při použití s konzolí Xbox 360 je potřeba originální drátový ovladač, což už samo o sobě nepůsobí dobrým dojmem a za ty peníze bych pořídil raději použitý originální volant MS a k PS nějaký jiný kompatibilní k PS. Nevím raději se zdržím konverzace, nic o tom nevím a nebudu spekulovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 samozrejme ze ja bych taky radeji poridil 2 originalni ovladace zvlast..:)..ale kdyz uz se pta na to, jaky pouzit takovy, aby byl kompatibilni s obema konzolema, tak aby videl, ze to zas tak jednoduche neni :D :)..zkratka jine moznosti nez ty convertory nejsou, protoze obe konzole funguji uplne jinak..a neznamena to, ze obe maji USB popripade wireless connect, ze tam bude fungovat vse stejne :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Igiss23 Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Děkuji za vyčerpávající odpovědi ale popravdě moc moudřejší nejsem.Ne že bych tomu nerozuměl spíš že nevím pro co se rozhodnout.Forza 4 mne dost nahlodala do volantu protože na Psko mám celkem dost závodniček,přesto mne to až tak nelákalo.Už je na čase si pořádně zajezdit jen nevím s čím.Ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Hodně lidí píše, že k xboxu je nejlepší volant originál a že lepšího není. Problém je, že ten klasický dobrý volant už se nevyrábí, místo něj je jakási trapná náhrada co se "drží ve vzduchu" a nemá žádné pedály. Ten starý se sice dá sehnat i nový nepoužitý, ale za naprosto nesmyslnou cenu, někde kolem 4 tisíc. Takže to bych osobně raději sehnal použitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 kdyz nevis jaks e rozhodnout..chtel jsem to napsat hned na zacatku, ale chtel si "zarputile" pro obe konzole.. takze jak napsal ravendhi..:).. doporucuju origo..pred 4ma dnema jsem si ho poridil, pritelka na nem hraje furt, ja jsem si na nem zahral taky parkrat a nemohu si to vynachvalit..uprimne..trosku me "zarazil" ten zpetny raz, nevim, moc jako auto mi to neprijde :D..ale zaroven se to suprove ovlada a je diky tomu alespon sranda..holt klasicky auto asi nic nenahradi :D ale uprimne rikam, ze s tim originalnim Microsoft Wireless Wheel se jezdi naprosto dokonale (presne ale s tim jak mysli ravendhi, ta prvni-stara verze..ne ta nova "litaci" s****)..problem je vsak v tom sehnani..neni jich moc, moc se neprodavaji a kdyz ano tak kolikrat za docela palky (i bazarovy neni problem objevit okolo 2500kc..coz je myslim si docela dost, ale obcas se nic jineho nesezene..).. takze doporucuju jednoznacne ten origo od MS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
samo-88
Čaute chcem si kúpiť volant na xbox 360 ale neviem sa rozhodnúť ktorý si mam kúpiť http://www.alza.sk/mad-catz-xbox-360-wireless-racing-wheel-d189462.htm#popis alebo tento http://www.hej.sk/pocitace-prislusenstvo/obchod/1554892/thrustmaster/thrustmaster-ferrari-458-4460094-/?kampan=257#utm_source=heureka.sk&utm_medium=srovnavac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.