JetthroCZ Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Zdravim, vim ze odpovedi na tuhle otazku je tu uz urcite dost, ale nevim co je momentalne aktualni a co ne a prokousat se vsema strankama by trvalo. Je potreba mit ihas mechaniku kdyz jsem offline, nechodim na live a je mi jedno pokud budu zabanovany? Vypalovat v clonecd nebo imgburn? Cetl jsem neco o patchovani isa s topology data, vypalovani s transcute a ze hry se zasekavaji pri hrani z disku nebo ze se zaseknou behem vypalovani. Dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Aktuálně pro funkčnost hry na LT 3.0 je potřeba hry projet v ABGX verze 1.0.6 a vypálit na ihas s aplikovaným burnermax FW. Není to jen pro live, ale celkově pro funkčnost hry. Některé hry by šli vypálit i bez a některé ne, ale které to se nikde neuvádí, protože se počítá s tím, že budeš vypalovat na ihas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JetthroCZ
Zdravim, vim ze odpovedi na tuhle otazku je tu uz urcite dost, ale nevim co je momentalne aktualni a co ne a prokousat se vsema strankama by trvalo.
Je potreba mit ihas mechaniku kdyz jsem offline, nechodim na live a je mi jedno pokud budu zabanovany?
Vypalovat v clonecd nebo imgburn?
Cetl jsem neco o patchovani isa s topology data, vypalovani s transcute a ze hry se zasekavaji pri hrani z disku nebo ze se zaseknou behem vypalovani.
Dekuji za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.