Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Grafika na Battlefield 3

David50G

Otázka

Recommended Posts

• 0
Je zbytečné se momentálně bavit o starších grafikách. Mid-end od Nvidie je za rohem. Počkej měsíc a jdi do nových!

Ok dikas počkam si

rozdíl mezi high a ultra není až tak závratný... Jen ti to z 60 fps udělá 30 no :-D

já vím ale nechci to jen na battla uvažuji už do předu

důvod proč jen nvidii ?

1-nepačí sa mě ta značka ati mno fuj

2-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
proč ? bojíš se že bys ušetřil a měl lepší spotřebu ? :D

tak když nechce, tak mu ji nevnucuj

jinak k tématu, já mám gtx 560 ti a rozjedu v rozlišení 1280x1024 všechno na ultra(víc mi nedovolí monitor),ale jinak jestli chceš uštřit, tak i gtx 550ti ti to vpohodě rozjede :)

Odkaz ke komentáři

• 0
a proč prosimtě jsou AMD procesory OK ale grafiky ne ? je to přesně naopak poslední dobou, díky AMD a jejich produktům už je z intelu monopol a neni konkurence

já ti nevím co mám ten procák tak nemám žádný problémy až na přehřívání ale to jsem vyřešil dokoupením chladiče ale ty grafiky já měl jednou ati a polovina staršých her na to nešla (gta san andreas atd) co mám nvidii tak jede vše v poho

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu