kennysek Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Ahoj, poraďte nějakej android smartphone do ceny 6500,- Nejlépe 2jádro, nebo silné 1jádro... Ať je verze Androidu 2.3 Gingerbread ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 uccik Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Zdravím, pokud ti můži doporučit, tak si připlať 500kč a máš HTC Evo 3D za 7000kč což je za takovej telefon super cena, když to vemes poměr cena/ výkon..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filipp Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Evo se da koupit na aukru novy za slusnou cenu vetsinou kolem 6ti tisic, chce to jen najit slusnou nabidku...vseobecne staci hledat a najdes nabidky od lidi kteri si koupili telefon pres operatora na tarif a prodavaji ho, da se tak celkem hodne usetrit. Jinak krome Eva se hodi jeste Desire HD, nejakou dobu jsem ho mel, slusny telefon a cena je ted nekde na 5ti tisicich (pouzity) ... Ted mam Nokii N9, chtel sem zkusit neco jineho nez android, neco mi chybi neco zas chvalim na totom telefonu...uvidime...kazdopadne asi jak napsal uccik, to Evo je asi nejlepsi v pomeru cena/vykon ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Určitě HTC Evo 3D..:) je to to nejlepší. co můžeš mít v téhle cenové kategorii ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Březen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Děkuji, avšak mobil jsem si již vybral ;) jelikož potřebuji občas uspokojit hráčské choutky (ve škole o hodinu :D ) pořídil jsem si SE Xperii Play... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kennysek
Ahoj, poraďte nějakej android smartphone do ceny 6500,- Nejlépe 2jádro, nebo silné 1jádro...
Ať je verze Androidu 2.3 Gingerbread ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.