packys2 Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 :bash::bash:Ahoj tak jsem se pokusil :cheesygrin::cheesygrin: o drift ve forze 4 a zhodnotě sami jak to dopadlo !!:bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Tady něco ode mě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 :bash::bash:Ahoj tak jsem se pokusil :cheesygrin::cheesygrin: o drift ve forze 4 a zhodnotě sami jak to dopadlo !!:bash::bash: Pěkný já bych takovouhle jízdu nezajel, ale podívej se na název topicu a tvýho popisu... :D Když na youtube píšeš Forza 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Březen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Pěkný já bych takovouhle jízdu nezajel, ale podívej se na název topicu a tvýho popisu... :D Když na youtube píšeš Forza 3 Děkuji za upozornění už je to opravené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Děkuji za upozornění už je to opravené.... V pohodě... :D Hodně štěstí s natáčením dalších videí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 tyjo, slušný :)) já teda měl jen 3ku a rozhodně se mi nic takovýho nepovedlo, teda aspon ne v kopcích :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Pěkný , to auto sis udělal podle nějakého návodu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Ne Ne je to udělané mnou i skin auta !:ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 tak to klobouk dolů , že si umíš vyladit auto na drift :) A driftuješ s volantem a používáš i spojku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 ne ne volant nemám ale spojku používám , jinak my to ani nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 více info na www.czechconsoleracing.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Duben 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Tak máme tu další videjko . Snad se na to někdo podívá :D :D Stále jezdím drifty sám takže kdyby se chtěl někdo přidat mile rád ho přivítám . Kdyby nás bylo více založím klub a budu tam dávat každé svoje auto na drift .. Nick : PackysCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.