LelekCZ Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Ahoj neznáte nějaký program který funguje stejně jako Fraps na pC? Že by se natáčelo to co se děje na Iphonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Ahoj, dle mé úvahy by to nejspíš šlo video-out kabelem, který je zakončen cinch konektory A/V. Ten lze připojit k DVD rekordéru i televizi nebo počítači který je (vybaven video vstupem) jako externí zařízení. Pak to nejspíš nataháš na HDD.Tohle mě taky vždycky zajímalo a tohle je moje úvaha protože přeci Steve na představování to vždy měl napíchlý káblem. Myslím, že existují i programy na PC ale je to nejspíš přes cydii, v tom už bohužel neporadím protože jsem je nemohl dohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Display Recorder z Cydie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.