bastama Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Ahojte, už si nevím rady. Mám doma v síti zapojeno NAS server Synology. Na tomto serveru mám spuštenej media center. Všechny televize normálně přehrávají všechny data(téměř všechny formáty videa-až na jednu starši TV).Všechny PC v siti bez problemu vše přehrajou. Bohužel u PS3 to tak slavné není. PS3 vidí téměř všechny video a audio soubory jako ,,unsupported data". Něco už jsem si zjišťoval, takže vím, že nesejde na NAS serveru, ale na podpoře formátů koncových zařízení(TV,PS3,PC atd..). Bohužel jsem také zjistil, že PS3 neumí přehrávat vpodstatě žádnej XVID(DIVX) a MKV. Taktéž většinu hudebních souborů. Máte někdo zkušenost jestli to jde zprovoznit? Existuje nějaký software, který se dá nainstalovat do PS3, aby tyto formáty uměl Playstation přečíst. děkuji, MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luucifer Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Ahoj, skus si precitat tento clanok mozno ti pomôze: http://www.sony-playstation.cz/index.php/clanky/navody/497-ps3-media-server-jak-na-to, Ja som riesil media center par dni dozadu a tento program mi dost pomohol kedze skoro vsetky filmy mam prave v XVID/DIVX formate. Je to vlastne program ktory ps3 donuti vsetky subory v akomkolvek formate prehrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastama Odesláno Březen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Ahoj, PS3 media center už jsem měl v hledáčku také, ale dle toho co všude píšou, tak musím mít zapnutej počítač a z něho tímto prográmkem udělam mediacenter. Funguje to tak, že PS3mediacenter to streamuje PS3jce ve formátu, který umí přečíst. Bohužel na NAS server tento program asi nenaistaluju, a i kdyby jo, tak na to ten server nebude mit vykon, aby překodoval MKV o 30GB... Počítač jako mediacentrum moc používat nemohu, jelikož výkon PC potřebuji na jiné aplikace, tudíž by to stějně nefungovalo buď mě(pc) nebo by se sekal stream, jelikož by ho PC nestihal překodovat. Je to pěkně začarovanej kruh. Potřeboval bych prostě nějakej program nebo patch do PS3ky, kterej by jí naučil tyto formáty. Nas server bohužel přo překodování velkých souborů(full HD) asi nebude mít výkon. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luucifer Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Inak ti pomôct Bohuzial nedokazem, ale su tu aj tech. zdatnejsi jedinci tak nieco snad vymyslia ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveP Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Zdarec .. našel sem ti tady luxusní tutoriálek jak to máš udělat ale našel sem jen na .mkv .. zkus se podívat ještě na youtube a měl bys tam mít i jak tim divx a xvid :)) tu je ten tutoriál :)) P.S. Doufám že umíš anglicky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 je vynikajici.dokonce funguje i v multimanu a jeste lepe a rychleji!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.