Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pár dotazů k flashnutí


T.z.V.

Otázka

Rád bych se zeptal na pár otázek...

Uvažuji o flashnutí Xbox 360 Slim verze 4 GB (jak jsem zjistil podle druhu mechaniky, flash je možný), ale nevím co vše mi to přinese a naopak. Vím, že budu mít možnost hrát vypálené hry, ale nevím co a jak přesně, tedy jestli záleží na nějaké verzi flash a ochraně? Nebo je možné všechny vypálené hry rozjez na různém flashi? Zajímalo by mě tedy, jestli je možné hrát po internetu bez problému, když mám flash, nebo je potřeba nějaký určitý? Také by mě zajímalo, jestli se vyplatí kupovat externí HDD a jaké je jeho využití, lze vypálené hry nainstalovat na HDD? Je lepší mít hry nainstalované na HDD a vyžaduje někdy nainstalovaná hra disk DVD?

Děkuji za odpovědi. :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Zjisti s i něco o RGH (Reset Glitch Hack) jde o to že si dokoupíš HDD, necháš udělat ten RGH za 1500,- a pak už jen stahuješ hry, kopíruješ do HDD a paříš bez nutnosti vypalovat.

Flash je vždycky nejlepší ten nejnovější, a jen s ním je "nejbezpečnější" se připojit k XboxLive. Flashe ale vycházejí cca. 2x za rok takže musíš dělat re-flash. Každé DVD 25,- + některé se vypálí špatně, pokud hráváš častěji (zvládneš více her) tak výjde určitě levněji ten RGH.

Externí HDD (neoriginální) lze v xboxu využít jen jako 16GB prostoru, pokud bys ho chtěl využít celý, jedině s RGH...originální MS HDD samozřejmě využívají plnou kapacitu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Co tedy doporučujete? RGH nebo Flash? A když mám RGH, tak můžu být připojený k internetu? Jak zamezím přístup na Xbox Live?

Jestli nehraješ na live , takraději doporučuji v nynější situaci RGH a budeš mít po problémech. Nemusíšvypalovat hry , nepotřebuješ flash – hraje se jen z HDD a naprosto bezproblémů . K internetu můžeš být připojený . Přístup na live se bez problémů dá zakázat ve FAMILY SETTINGS .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

RGH super ale pokud chceš alespoň chvíli na LIVE tak FLASH.

Nebo holt kupovat origošky. Přeci jen na aukru je jich už hormada za poloviční i nižší ceny.

Nepatří to k tématu ale jen tak pro zajímavost. Je na DVD hrách u Xboxu udávaná nějaká životnost pokud budu hrát jen z placky? V té mechanice by se přece to DVD nemělo zničit, kro jen při čtení. To spíš dřív odejde mechanika ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
u her je delsi loading, mohou doskakovat textury.. nejlepsi pripad GTA 4.. jedes rychle a pomalu nevidis ani baraky a pak ti to vsechno doskakuje a zobrazujese.. kdyz to mas nainstalovany na hdd tak tento problem neni nebo je mensi.

Můžu instalovat na flash disk(běžná 16G klíčenka), který připojím do USBčka? Jestli ano vyřeší to třeba tento problém u GTA?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak s RGH e blbost se připojovat na Live a s flešem nikdy nevíš kdy dostaneš ban takže to je taky naprd, jinač s novějším DB lze využít u myslím 32 GB z flešky (HDD). Měl jsem fleš a teď mám RGH a je to lepší. Můžeš nainstalovat na klíčenku, ale tu musíš nejprve naformátovat v xboxu a měo by to vyřešit problém s tím sekáním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu