Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 Fat 60 gb...větrák chlazení...

kojikoji

Otázka

Dobrý den,měl bych pár otázek....

Mám PS3 FAT 60 GB CECH C 04 .Po zapnutí PS3 se asi po 1-2 minutách postupně rozjede větrák až na 4 rychlost,hučí to jak vysavač(teplota v místnosti 17 stupnů)..Ani nemusím hrát žádnou hru,stačí když najede po zapnutí do zákl.menu..Vyvoukávaný vzduch není vůbec horký,jen maličko vlažný,ale větrák jede pořád .PS3 jinak v pohodě šlape,nevypíná se,nerestartuje,je jinak v pořádku.I při hraní her není vyfoukávaný vzduch nijak horký.Dříve byla celkem tichá(v rámci možností PS3).Začalo to zničeho nic,prostě jeden den v pohodě,druhý den po zapnutí už ne.PS3 je vyfoukaná od prachu,výsledek je stejný... Může být vadné čidlo teploty?Dá se vyměnit ?nebo je to součást ventilátoru?Nebo kde je vlastně umístěno?Nebo to může být vyschlá teplovodivá pasta?Mám ji ještě v záruce,ale v servisu mi bylo řečeno,že se to opravuje jen výměnou za novou PS3,což nechci,mám tam linux a nechci o něj přijít...V nové PS3 je již prý FW 3.73 a vyšší.Máte někdo nějakou zkušenost?Nebo kolik by mohla stát oprava?

Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak už mám hotovo...Od známého trochu pasty jsem dostal,prý je dobrá na grafické čipy,nevím název...Ps3 se celkem ztišila,na 3 rychlost se dostala po hodině hraní GTA.Po chvilce pauznutí sjela zase níž.V pokoji mám 21 st.Všiml jsem si že uvnitř mám interní ventilátor s 15 lopatkama.Pomohlo by ještě snížit hlučnost ,kdybych koupil ventilátor s 19 lopatkama?..zkušenosti..?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu