nolte Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2012 Zdravím všechny jsem tu nový a tak se chci zeptat zde zkušenějších, jestli je nějaké forum kde se překládají hry na xbox 360?Samozřejmě za nějaký finanční příspěvek.Prosím když tak pošlete link a jestli je to blbost tak se omlouvá. díky Citovat
0 romik Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2012 Musíš mít konzoli s RGH. Nějaké hry tady kluci tuším překládají, mrkni do sekce JTAG/RGH. Citovat
0 nolte Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 24, 2012 Díky za info. ale RGH nemám.Myslel jsem pro klasický flash.Měl jsem hru Alan Wake s českými tit. tak jsem chtěl vědět jestli existujou i jiný hry takhle upravené. Citovat
0 romik Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2012 Hry s cz titulkami jsou, ale psal jsi o překládání her Citovat
0 nolte Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 24, 2012 No jasně myslel jsem hry co oficiálně nevyšly s cz.tit. tak jestli je někdo překládá a pak je vkládá přímo do her.Tak jim na to přispět.Ale to bude asi nějaký soukromý forum takže asi nic. Citovat
0 Martys33 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2012 http://share-forum.net musíš být VIP, už je tam docela dost češtin i pro flash. Citovat
0 nolte Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 24, 2012 Díky za tip mrknu na to. Citovat
Otázka
nolte
Zdravím všechny jsem tu nový a tak se chci zeptat zde zkušenějších, jestli je nějaké forum kde se překládají hry na xbox 360?Samozřejmě za nějaký finanční příspěvek.Prosím když tak pošlete link a jestli je to blbost tak se omlouvá. díky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.