nolte Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Zdravím všechny jsem tu nový a tak se chci zeptat zde zkušenějších, jestli je nějaké forum kde se překládají hry na xbox 360?Samozřejmě za nějaký finanční příspěvek.Prosím když tak pošlete link a jestli je to blbost tak se omlouvá. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Musíš mít konzoli s RGH. Nějaké hry tady kluci tuším překládají, mrkni do sekce JTAG/RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nolte Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Díky za info. ale RGH nemám.Myslel jsem pro klasický flash.Měl jsem hru Alan Wake s českými tit. tak jsem chtěl vědět jestli existujou i jiný hry takhle upravené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Hry s cz titulkami jsou, ale psal jsi o překládání her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nolte Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 No jasně myslel jsem hry co oficiálně nevyšly s cz.tit. tak jestli je někdo překládá a pak je vkládá přímo do her.Tak jim na to přispět.Ale to bude asi nějaký soukromý forum takže asi nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martys33 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 http://share-forum.net musíš být VIP, už je tam docela dost češtin i pro flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nolte Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Díky za tip mrknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nolte
Zdravím všechny jsem tu nový a tak se chci zeptat zde zkušenějších, jestli je nějaké forum kde se překládají hry na xbox 360?Samozřejmě za nějaký finanční příspěvek.Prosím když tak pošlete link a jestli je to blbost tak se omlouvá. díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.