radator Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 jsem zvědav co zvolíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 dal jsem Fifu street pac tu jedinou jsem dohral absolutne do konce a chtel bych pokracovani jeste je dobre Burnout Legends ale tam je potom stereotip hlavne v bourackach a GTA ale ktere me uz posledni dobou taky nebavi :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SolidSnake Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 GTA 4EVER!!! :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 ..docela omezenej vyber :( ..ja bych hlasoval pro Tomb Raider,Prince of Persia:R(az na ten loading), SSX nebo EXIT... ..ale ani jednu si nenabidnul... ..pokud se mam vyjadrit k vyse uvedenym: fifa street2 - skvelej napad, kterej se pro me po 2 dnech stal nesnesitelnym stereotypem, skoda burnout legends - slusny zavody, bohuzel i zde se po nejake dobe dostavi pocit "tohle je porad to stejny"..nicmene hraci doba uz je par dni(tydnu..pro me) gta - pro me velke sklamani, dohral jsem dej. linii...bohuzel zadne inovace od GTA 3, chtelo by to originalnejsi pristup (porad to samy na jendo brdo :) ) ..ostatni sem nehral(ani se nechystam)... ..takze pokud nekdo vaha co koupit doporucuju si precist recenze a reakce na moje "nej"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Srpen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 bohužel víc jsem toho nabídnout nemohl ty možnosti jsou omezené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 jako jak ty moznosti jsou omezene? to uz vic nabidek neslo? tax mel udelat jak to kdesi bylo ze bys to pocital manualne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Srpen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 no prostě jsem tam měl 13 možností a nešlo to protože to psalo: máš příliš mnoho možností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 já bych nedal ani jednu......je tam jeden propadák védle druhýho.....F1 :roll: ta má hodnocení snad 20% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 SOCOM: FTB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Srpen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 co teda hraješ Wille Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Nej neni podle me zadna, sou jiny lepsi hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Hmm ako keby to tu uz nebolo! :roll: Uz su tu cca. 3 theardy s touto temou. Takze skus nabuduce pohladat ale teraz k teme. Zo zoznamu vyberam asi tie najlepsie hry burnout legends gta liberty city stories midnight club 3 Nic ine v hlasovani nieje az take dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lost Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Řekl bych že asi GTA Liberty City Stories :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThomasVT Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 GTA liberty je to jen jedna ze dvou her co mam a ta lepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 ja sem nedal GTA uz z principu ze je nejznamejsi proto ji voli kazdy ale jaka je treba druha nejpovedenejsi hra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Zbyko Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Dal sem GTA sice sem osobne nehral, ale vim co sem videl... 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Taky to ludia by nemali mat moznost hlasovat. GTA je len prehypovana hra, neobsahuje nic nove. Pre tych co hrali GTA3 a poriadne sa na nom "vyblaznili" je to nudna hra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 co teda hraješ WillePES 5..........Footbal manager a golf :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Ja se na GTA3 vyrádil dost a dost a LCS me bavilo ze vsech her nejvic. Zatim v kazdym novym GTA me neco prekvapilo a kazdy me hrozne bavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 GTA jako takove je uz vcelku nuda :roll: nejlepsi bylo GTA 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zelyvel Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 a jako kde je ridge racer?:-) to je podle me nej hra na psp,zabavila me na nejvic casu,a u GTA je na hovno vyreseny ovladani a strileni no,jinak je to dobra hra,ale na BL a FStreet nema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pizzadox Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 a co Tekkeeeeeen ten je BEST !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 ani jedna z her se mi neliby - prej nejlepsi hra a je tam fifa street 2 omg fakt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 dal sem gta pac mi prisli nejlip graficky nejlepsi hra ...gta proste...a pak burnout...a asi nejhorsi bych dal f1 grand prix...to je kravina ( pro me ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 Kde je Tomb Raider? Jinak z tech her asi F1 06, vernej simulator, ale zrovna ho mam v reklamaci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michaelv Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 PSP eště nemám ale uvažuji o něm!!!! Pár dotazů, jak rozsáhlé jsou hry na PSP??? Kolik hodin trvá přibližně dohrát určité gamesy??? _______________________________________________________ prosím prosím prosím Napište mi kolik hodin trvalo dohrát hru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radator
jsem zvědav co zvolíte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts