jakub111 Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Ahoj stáh sem si gta liberty city stories ale když ho dám zapnout a napíše to tu chybu že buď nemam vyplí v recovery umd a nebo že mam starý fw?ale 3.40 se mi nezdá stará na tuhle hru co si myslíte čim to je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 tak bud vadny ISO, nebo mas poskrabany UMD, nebo ho tam nemas vubec :D presne jakou to pise chybu ???jesi je to jedna z topiku pro zacatecniky, tak se tam koukni ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakub111 Odesláno Říjen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 umd tam mam a chybu sem popsal znamená buď že tam nenív recovery vyplí umd a nebo stará verze firmwaru a ta hra požaduje nový jinak je to(The game could not be started 80020148 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 mas v recovery nastaveno UMD required? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakub111 Odesláno Říjen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 jj mam..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 umd tam mam a chybu sem popsal znamená buď že tam nenív recovery vyplí umd a nebo stará verze firmwaru a ta hra požaduje nový jinak je to(The game could not be started 80020148 ) hmm zajimavi me to na tom FW slo bez problemu pockej chvili podivam se na to co je to za chybu jesi to najdu :) edit// bohuzel sem asi slepej bulk tady delal topik o chybach PSP bylo jich dost, teda myslim ze to byl bulk kdyztak koukni ;) ja sm hledal ale nic... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 já mam taky 3.40 OE-A a jede mi to v pohodě takže možná vadný ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 18, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 U 3.40 oe-a se docela casto stava ze se recovery samo rozhazuje , vyresis to tim ze z flash1 smazes config.se , pak se ti da recovery do puvodniho nastaveni Jinak doporucuji jit na 3.52 m33 a nasledne na 3.52 m33-4 asi nej fw momentalne na psp fat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 2romeno jj tohle se taky kamosovi stavalo ze se mu rozhazelo recovery no a jinak jesi to neni v recovery tak v ISO jinak jeste jak psal rom. tak di na m33 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakub111
Ahoj
stáh sem si gta liberty city stories ale když ho dám zapnout a napíše to tu chybu že buď nemam vyplí v recovery umd a nebo že mam starý fw?ale 3.40 se mi nezdá stará na tuhle hru co si myslíte čim to je??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts