007jarda Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Ahoj, měl bych dotaz, doporučil byste mi někdo z vlastní dobré zkušenosti nějaký gamepad? Uvažoval jsem o nějakém od Logitechu, případně Microsoft, který lze použít i na X360, doma mám PS3, takže bych radši asi uvítal něco podobného, což má Logitech, ale nebráním se ničemu :-) Stejně tak jako, že radši beru bezdrát, ale i v tom si nechám poradit :-) Zkoušel jsem totiž Alana Wakea a jak jsem dlouho na PC nehrál, bylo to pro mě na klávesnici a myši téměř nehratelné. Díky předem všem za rady a poznatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 http://gamepady.heureka.cz/razer-onza-professional-gaming-controller/ já jdu po výplatě do tohohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Ty jo, to byla rychlost :-) Mrknu na něj, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 nemáš za co...taky jsem hledal ovladač, kvalitně zpracovanej a s analogovýma "spouštěma" na ukazováky...xboxovej ovladač se mi jevil jako dobrá volba, tak jsem si ho párkrát u kamaráda potestoval na Test Drive Unlimted 2 (což hodlam hrát i na pc) a perfektně mi padnul do noty (i do rukou)...a vzhledem k tomu, že si rád něco přihodim za kvalitu, padla volba právě na Razera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Já nejdříve uvažoval o bezdrátu alá XBOX360, poté jsem chtěl bezdrát s tlačítky jako na PS3, no a nakonec mě zaujal ten tvůj, takže jsem pěkně rozpolcenej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 k tomu kabel/bezdrát...já nevim jak je to dneska, ale já stará škola mám zažitý "co je bezdrátový, je pomalý" a tak jsem hned volil kabel verzi...Razer má 4,5 metru (někde se uvádí 5m) což je i dostatečný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Jj, vím, že se říká, kabel ja kabel :-) Na druhou stranu gamepad k PS3 mám bezdrát už nějaký ten pátek a nejen to a šlape to super :-) Ale i drát už si můžu dovolit, náš králík po kabelech už nechodí, tedy aspoň doufám :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.