007jarda Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2012 Ahoj, měl bych dotaz, doporučil byste mi někdo z vlastní dobré zkušenosti nějaký gamepad? Uvažoval jsem o nějakém od Logitechu, případně Microsoft, který lze použít i na X360, doma mám PS3, takže bych radši asi uvítal něco podobného, což má Logitech, ale nebráním se ničemu :-) Stejně tak jako, že radši beru bezdrát, ale i v tom si nechám poradit :-) Zkoušel jsem totiž Alana Wakea a jak jsem dlouho na PC nehrál, bylo to pro mě na klávesnici a myši téměř nehratelné. Díky předem všem za rady a poznatky. Citovat
bizzi83 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2012 http://gamepady.heureka.cz/razer-onza-professional-gaming-controller/ já jdu po výplatě do tohohle Citovat
007jarda Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 24, 2012 Ty jo, to byla rychlost :-) Mrknu na něj, dík. Citovat
bizzi83 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2012 nemáš za co...taky jsem hledal ovladač, kvalitně zpracovanej a s analogovýma "spouštěma" na ukazováky...xboxovej ovladač se mi jevil jako dobrá volba, tak jsem si ho párkrát u kamaráda potestoval na Test Drive Unlimted 2 (což hodlam hrát i na pc) a perfektně mi padnul do noty (i do rukou)...a vzhledem k tomu, že si rád něco přihodim za kvalitu, padla volba právě na Razera :) Citovat
007jarda Odesláno Březen 24, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 24, 2012 Já nejdříve uvažoval o bezdrátu alá XBOX360, poté jsem chtěl bezdrát s tlačítky jako na PS3, no a nakonec mě zaujal ten tvůj, takže jsem pěkně rozpolcenej :-D Citovat
bizzi83 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2012 k tomu kabel/bezdrát...já nevim jak je to dneska, ale já stará škola mám zažitý "co je bezdrátový, je pomalý" a tak jsem hned volil kabel verzi...Razer má 4,5 metru (někde se uvádí 5m) což je i dostatečný :) Citovat
007jarda Odesláno Březen 25, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 25, 2012 Jj, vím, že se říká, kabel ja kabel :-) Na druhou stranu gamepad k PS3 mám bezdrát už nějaký ten pátek a nejen to a šlape to super :-) Ale i drát už si můžu dovolit, náš králík po kabelech už nechodí, tedy aspoň doufám :-D :-D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.