hotdog Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Mám takový problém který se mi este nestal.Hral jsem wipeouty a najednou se zacali na obrazovce objevovat takove tenke cervene prouzky a potom vypadl obraz a zase najel.Po asi 5 min hrani se uz pruhy neobjevili. Pls nevite nekdo s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 God Raptor Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Jaký kabel používáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hotdog Odesláno Březen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Pouzivam HDMI kabel.Jinak dneska jsem este hru spustit jednou a opet stejny problem a asi po 3 minutach to prestalo. Asi za hodinu jsem zkousel hru spustit znovu a uz to nedelalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 God Raptor Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 A dělá to jenom u toho Wipeoutu? Hraješ to v 720p? Pokud pouzívás HDMI tak by v něm být problém neměl. Asi bude problém ve hře (bug), pokud máš hru staženou z PSN tak ji přeinstaluj nebo zkus jíný kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hotdog Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Hraju v 1080p.Ve hre si myslim ze problem nebude protoze kdyz to zacalo delat a hru jsem vypnul tak v XMB to delalo taky a pak to zase prestalo. Este vyzkousim jiny HDMI kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 God Raptor Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 A dělá to jenom u Wipeoutu? (myslím jestli ti to nedělá i u jiných her) Koukal jsem po internetu a nic o tvém problému jsem nenašel. Zkus ještě když tak změnit rozlišení na 720p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hotdog Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Prepnul jsem to rozliseni na 720p a zkusil wipeouty.Nedelalo to pak jsem este vyzkousel uncharted 2 a CoD:BO a zadne prouzky se nezobrazili. Jen by me zajimalo co to zpusobuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 God Raptor Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Těžko říct. A jiný kabel fungoval při 1080p? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hotdog Odesláno Březen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 To jsem este nezkousel:D.Kazdopadne az vyzkousim tak napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hotdog Odesláno Duben 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Musim dvakrat zaklepat:D ale co jsem vymenil hdmi kabel tak se mi uz nic nestalo a to jsem hral v 1080p.Ted jenom doufam ze uz to nebude delat.Jinak diky moc Raptore za tvoji pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 God Raptor Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Nemáš zač :roll: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hotdog
Mám takový problém který se mi este nestal.Hral jsem wipeouty a najednou se zacali na obrazovce objevovat takove tenke cervene prouzky a potom vypadl obraz a zase najel.Po asi 5 min hrani se uz pruhy neobjevili. Pls nevite nekdo s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.