azumaninja Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Cau chtel jsem si zmenit xmb na psp slim 3.60 M33.Udelal jsem si i zalohu flash0 ale kdyz se tam dal to xmb psp se spustilo tmava obrazovka a nic.Tak jsem tam dal puvodni a taky nic co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 no. sežeň si někoho ona unbrick... pokud nemas ani zalohu nand tka mas smulu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Říjen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 nemam nand nemuze mi ji nekdo poskytnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 pomuze ti uz jedine unbrick s pomoci despertar cementerio --- http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Říjen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 ted jsem to zkousel zapnou a nabehne napis a pak se to sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 hele to bude asi brick. zkousels jit do recovery? jesi to de k to napoj na usb a hod tam fw3.71 m33 a udelej update a mas to ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 z vlastni zkusenosti vim ze pomuze pouze pandora:roll: udelal jsem uplne stejnou chybu jako azumaninja......pandora rulezz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Říjen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Jak tam muzu dat ten 3.71?? Jak to muzu predelat 3.71 kdyz se nedostanu do xmb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Jak tam muzu dat ten 3.71?? na to potrebujes PSP FAT s CF + kartu 64MB-4GB, vytvoris pandoru a magic memory stick podle tohoto navodu a jedes http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 18, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Ty jo chlape jenom doufej ze to neni full brick jak se ted vsude pise , vytvori se prave tim ze kdyz do psp slim nakopirujes soubor vetsi nez 60kb , poskodi se tim NAND a ani unbrick nepomuze . Jedine co to muze zachranit je zaloha NAND . Ale samozrejme te nechci strasit treba to tak horky nebude :D Pro priste doporucuji pokud budes menit xmb menu vytvorit si zalohu NAND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre.11 Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 hele to bude asi brick. zkousels jit do recovery? jesi to de k to napoj na usb a hod tam fw3.71 m33 a udelej update a mas to ne? j z recovery jde update na 3.71(jedina mozna cesta)tak by mel jit i 3.71 M33 snad:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Říjen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 to uz jsem zkousel ale nejde to a ted se nemuzu dostat ani do recovery.Pomuze pandora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 18, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Snáád ano :D musis zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Říjen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 pomuze mi pandora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystoff Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 jo to se mi tež stalo ale na 3,71 m33 je to full brick pomuže pandora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 jestli je to full brick tak mu pomuze akorat zaloha jeho vlastniho NANDu..na psp fat se muze pouzit nand z jineho psp takze PSP fat rulezzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 lidicky, nevim co tu zase resite v minulem postu jsem neco napsal a to je jeho jedina pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azumaninja
Cau chtel jsem si zmenit xmb na psp slim 3.60 M33.Udelal jsem si i zalohu flash0 ale kdyz se tam dal to xmb psp se spustilo tmava obrazovka a nic.Tak jsem tam dal puvodni a taky nic co stim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts