Juice84man Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Ahojte vsichni. Mohl by mi nekdo poradit, jak na PSP Slim CFW 3.71 M33-2 rozchodit TUHLE hru? V recovery menu jsem zvolil pro spousteni kernell 1.5, ale at slozky nakopiruju do jakekoliv slozky GAME/GAME150/GAME371, tak to stejne neslape. Kde delam chybu? Nebo delam ji vubec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 tipuju ze ta hra je udelana na 1.50 kernell,kterej na slimu zatim nechodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juice84man Odesláno Říjen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Vidis. A ja mel za to, ze kdyz to zvolim v recovery menu, tak ze to ma 1.5 kernel emulovat. Asi omyl. Je to ale skoda, ptze treba takovy bookr mi na psp chodi. A ten je podle vseho taky delany na 1.5 kernell. Mozna se ale mylim. Jsem bohuzel zatim jen novacek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.