Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

někdy se seká hra, hudba

spoock

Otázka

Když jsem si koupil Uncharted 3, tak se mi stala nemilá věc, celá hra měla tendenci, že se mi zasekávala hudba, jako by nestíhalo PS3 dočítat z BD, stejně tak se mi to stávalo u cutscén, kdy se rovnou cutscény sekaly, zajímavé je, že zpětně při přehrávání přes menu jako EXTRA možnost si je přehrát se to nestávalo, když jsem pak pro jistotu zkoušel U2, tak to jelo v pohodě.

Nyní se ovšem stalo něco podobného u The Journey z PSN, kdy se mi v některých pasážích zacukává hudba, ale jen některé songy a ojediněle, navíc hra jede z HDD.

Máte někdo podobnou zkušenost? Konzole se nepřehřívá, dokonce jsem ji jednou vyčistil a stejně ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jo tohle se mi občas stane taky, ale jen u God of War 3 (mám 5 her takže jich může být i víc) je to z toho důvodu, že hra musí načíst následující level a tak ti tam nacpe filmeček. No a někdy když prostě nestačí načítat tak se zastaví přehrávání hudby. U tebe je to, ale už jeksi "extrémní" Jak máš dlouho PS3? Možná je to starým HDD.

Odkaz ke komentáři

• 0

Mně se taky u Uncharted 3 sekal zvuk. Občas vypadl úplně, ale jen na pár vteřin. A to jsem jel přes HDD. U jiných her jsem to neměl, tak jsem to neřešil. Ale ted jsem zpozoroval u Borderlands, že mám obraz po nahrání levelu rozpitý a trvá několik vteřin než se všechny detaily vykreslí. Kdybych to hrál na PC, tak bych řekl, že mi nestíhá grafika:D. Taky jsem kontroloval jestli se nepřehřívá, ale vše OK. PS mám 2 roky. Tak doufám, že mi neodchází HDD.

Odkaz ke komentáři

• 0

mám vyměněný 5400 rmp z 80GB na 320 GB, zkusím někdy nějaký 7200 rmp

edit: je možné, že původní disk měl krapet jiné specifikace, ale moc se mi to nezdá, dokonce mám nový disk po čerstvém formátu, protože jsem měl potíže se špatně nainstalovaným FW. U Uncharted 3 mě mrzelo, že se hra nedá absolutně vůbec stánout na HDD.Osobně bych velice rád někdy zahrál U3 znovu, tentokrát z jiného Blue Ray, abych se ujistil, zda to nebylo špatným BD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu