TheChoosenOne13 Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Ahoj, chci se jen zeptat, co všechno je třeba k flashnutí xboxu slim? Zatím jsem flashoval jen phat xboxy, takže mám doma probe 3, ck3 lite a vt6421 řadič. Co dalšího si musím přikoupit? Díky za všechny odpovědi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dp2dp2 Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 hlavne malu vrtacku a 0.8mm vrtak aby si mohol navrtat a odblokovat chip ktory je uzamknuty proti zapisu,,,,ale pozor,ak zle zameras a navrtas o jednu nozicku chipu mimo tak znicis chip a mozes kupovat novu odomknutu dosku za 50eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheChoosenOne13 Odesláno Březen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 díky za reakci... co přesně budu teda ještě potřebovat? předpokládám, že minimálně X360USB PRO (na tom via řadiči bych už to všechno asi nerozjel).. a ještě něco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 X360USB PRO , ck3 lite , ovladace k tomu a zadny radic ... pak ten vrtak doporucuji stojanovy drzak s dremelkou , a programy tot vse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TheChoosenOne13
Ahoj, chci se jen zeptat, co všechno je třeba k flashnutí xboxu slim? Zatím jsem flashoval jen phat xboxy, takže mám doma probe 3, ck3 lite a vt6421 řadič. Co dalšího si musím přikoupit? Díky za všechny odpovědi ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.