K-Kiro Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Po delší době bloumání okolo věci jak vyřešit palubní PC v autě když je auto v základu a palubní PC nemá, dospěl jsem k názoru že by v tomto ohledu byl dobrý tablet (co by multimediální zařízení s dotykovou obrazovkou) Původně jsem přemýšlel o koupi palubního PC do 2DIN které obsahuje věci jako GPS, USB, AUX, přehrávač, internet, video výstup, bluetooth. S pořízením takového zařízení by problém nebyl, ale v čem je? Je to cena která u většiny těchto zařízení přesahovala 16000,- a nadále operační systém i když se dá pořídit s Windowsem tak stejně ta cena je přehnaná. Proto bych si chtěl pořídit pro tento účel tablet s Androidem který by měl obsahovat -Možnost nabíjení v autě, plynulé uživatelské prostředí, slot na sim pro internet (3g), výstup obrazu přes HDMI (pro připojení k monitoru v kufru), GPS (nejlépe funkční OFFLINE), USB, 3,5 mm jack a nějakou tu paměť v Gb nebo rozšíření o pam. kartu. :wohow: Tak bych se chtěl zeptat jestli neznáte, nevlastníte nějaký takovýto tablet s androidem co by jste mi doporučily. Budu rád za každou radu nebo odkaz na dané zařízení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 iPad kľudne aj 1 alebo 2 s 3G. Plynulé UI nebudeš mať ani na top modeloch SGT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Březen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Kdybych měl zájem o tablet od Applu tak bych asi zvolil jinou sekci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 To je mi jasné, ale môžem sa opýtať prečo nechceš iPad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Můžeš :D Po tom co jsem měl iPhone s JB a bez JB tak mě prostě iOS nebaví, google android je pro mě o dost záživnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Tak to ťa nejdem prehovárať. Good luck. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 No myslím si že každý tablet čo má tegru2 by postačoval. Otázne je čo je pre teba prijateľná cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Duben 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Dejme tomu že bych se chtěl vejít do 9k. Tak celí den jsem hledal co by odpovídalo mím představám a našel jsem Asus Eee Pad Transformer 16Gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 co máš za auto? nahoď fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.