Luke-Hardy Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Stáhl jsem si hru metin 2 do složky na ploše a začal to instalovat pak jsem to zrušil a šel jsem pryč od počítače a na další den sem chtěl otevřít složku a počítač úplně zamrzl a když chci odstranit celou složku tak tam naskočí tohle prosím POMOC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Metin si pamatuju, že furt něco stahoval na pozadí apd... Koukni do správce úloh jestli tam není nějaký metin proces. Jestli jo, tak ho ukonči a smaž ty sra*ky z PC! Abych si rýpl. Proboha takové hry nehraj. ;-) Jsou daleko lepší! Třeba Tera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Březen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Já si to stahuju jenom kvůli tomu že se to prej dá docela dobře prodat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Jenže to u toho musíš sedět stovky hodin... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
Stáhl jsem si hru metin 2 do složky na ploše a začal to instalovat pak jsem to zrušil a šel jsem pryč od počítače a na další den sem chtěl otevřít složku a počítač úplně zamrzl a když chci odstranit celou složku tak tam naskočí tohle prosím POMOC.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.