kafry Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Zdaj Jak nabíjíte? Mě to jde jen přes zdroj.Když Víťu připojím k usb na comp tak se mi pustí jen manager a enerdži nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meidevil Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Čao Mám to stejný, ale nějak jsem podrobně nepátral jestli jde nabíjet v pc.. Něco se psalo, že jde zjístit v pc kolik procent má baterka.. Já jsem rád , že jsem konečně rozjel near a mapky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Březen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Tak to já jsem dnes chodil kolem chalupy a near se nechyt. Nějak nevím co dělám špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meidevil Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 No to jsem taky lítal jak blb, každou místnost prošel a nic.. Mě pomohla ta registrace zde,, http://www.skyhookwireless.com/howitworks/submit_ap.php,, no a pak jsem udělal podle návodu toto http://www.community.eu.playstation.com/t5/Technical-Help/FIX-for-NEAR-Maps-not-Working-quot-An-error-has-ocurred-quot/td-p/15518085,, a ted mě to jede jak po másle :D Třeba Ti to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Březen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 To je dnes na mě už moc cizích slov. Budu to muset nechat na nějaký lépe naladěný den,nebo na nový FW. ale děkuji První část hotová,ale nějak nechápu ten návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Co se týká nabíjení přes USB musí být PSV vypnuté, jinak se nenabíí. Je to i v návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Březen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 A to je slovo do pranice :-) Díky za info. To je tím ,jak si člověk říká,že už všechno zná a ví, tak proč by četl nějaký návod pro lamy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kafry
Zdaj
Jak nabíjíte?
Mě to jde jen přes zdroj.Když Víťu připojím k usb na comp tak se mi pustí jen manager a enerdži nikde.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.