Zdeno10 Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Zdravím, rád bych požádal o pár základních rad, s Xboxem a konzolemi nemám žádnou zkušenost, nyní jsme si koupili Xbox v té fajn akci v Electroworldu a našel jsem toto fórum a přečetl pár témat, pořád by ale zajímalo hlavně jak pečovat... Jelikož si budeme kupovat originál hry (zatím si budeme pořizovat NHL 12 a Kinect Sports, rád bych, aby vydrželi v pořádku, stále pořádně nechápu, jak je to s HDD.. lze nahrát hru nějak do paměti a hrát bez opotřebování DVD? Takto se mi tam asi budou ukládat pouze uložené pozice, že? Bude stačit USB disk 16 GB? V nějakých tématech jsem se dočetl, že plní stejnou funkci jako HDD. Na těch pár her by snad stačit měl. Budu moc rád, když mi to polopaticky vysvětlíte a případně pokud bych měl vědět něco do začátku, sem s tím :) Za každou radu předem děkuji Zdeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Téma pro začátečníky najdeš zde: http://console-forum.net/tema/79973-xbox-360-pro-zacatecniky-aktualizace-7-1-2012 Pokud i potom nebude něco jasné, zeptej se přímo v tématu. LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts