MetjuGibons Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 zajímalo by mě zda se dá do plystation nainstalovat adobe flash player dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Už tam je od výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 zajímalo by mě zda se dá do plystation nainstalovat adobe flash player dekuji za odpoved je tam ale stara verze proto ti nektere weby krici ze by to chtelo lepsi flash :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MetjuGibons Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 aha a co se s tím dá dělat jde něják z aktualizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 ne nejde, flash se aktualizuje sam z noveho firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MetjuGibons
zajímalo by mě zda se dá do plystation nainstalovat adobe flash player dekuji za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.