Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Battlefield 3

Lovefist_88

Otázka

Zdarec, ti kteří z Vás hrají Battlefield 3, tak jste si určitě všimli, že při hře je velmi špatná odezva ovládání. při hraní v multiplayeru mě to neskutečně štvalo, pač jsem nemohl vůbec plynule zaměřovat a otáčet s kamerou tak, abych byl přesný a pohotový. zkusil jsem zmenšit rozlišení hry na 576p. je to docela fůj oproti 720p, ale ovládání je naprosto super. chci se zeptat, jestli je ještě nějaká jiná možnost jak odstranit špatnou odezvu kromě nižšího rozlišení? díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ted v patchi pribyla moznost vypnout antialiasing (vyhlazovani) a melo by to pomoct. Je to normalne v nastaveni. Zkus to. Hrat v 576p je skoda.. Ani na 720p to neni zadnej zazrak.

tak jsem to zkusil a vůbec to nepomohlo. ty reakce jsou pořád pomalý, takže 576p je jediný řešení :(

Odkaz ke komentáři

• 0
Koukal jsem na mnoho videí a nakonec se zjistilo že to není chyba hry, ale chyba televizí. To samé řekli v podstatě i v DICE. Nepleťte si odezvu a Input lag. Aliasing zlepšuje jen Input lag, což je v podstatě počet snímků za sekundu..

to je sice hezký, ale kdyby to bylo televizí, tak to je snad stejný v každém rozlišení ne? moje tv má 2 milisekundy zpoždění a jiné střílečky mi to nedělají. možná jen trochu Crysis 2, ale tam je to pomalý všeobecně. ale abych přesně popsal svůj problém. když hraju mulťák v B3 a mám rozlišení 720p, tak se mi často stává že nemůžu najít tu správnou citlivost. ať už nastavím citlivost na víc nebo míň, tak je pořád ten problém že to sebou jakoby trhá při zaměřování. ne že by se trhala hra, ale jen to ovládání a když to dám na těch hnusných 576p, tak mě to poslouchá na slovo. přesně jak ťuknu do páčky, tak to zamíří.

Odkaz ke komentáři

• 0

Input Lag sice není počet snímků za sekundu, ani na to nemá vliv antialiasing, ale je pravda, že na rozlišení může záležet. Obecně pro jeho snížení (nebo aspoň jako pokus) se doporučuje v nativním rozlišení a progresivně. Zkrátka co nejvíc snížit úpravy obrazu v TV.

Zkus se podívat, jestli nemá TV něco jako "Game Mode", obvykle to je mód, který má právě omezit tento jev.

To samozřejmě platí za předpokladu, že se opravdu jedná o IL, a ne o něco jiného, třeba "jen" o zabugovanou hru, apod...

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdarec, ti kteří z Vás hrají Battlefield 3, tak jste si určitě všimli, že při hře je velmi špatná odezva ovládání. při hraní v multiplayeru mě to neskutečně štvalo, pač jsem nemohl vůbec plynule zaměřovat a otáčet s kamerou tak, abych byl přesný a pohotový. zkusil jsem zmenšit rozlišení hry na 576p. je to docela fůj oproti 720p, ale ovládání je naprosto super. chci se zeptat, jestli je ještě nějaká jiná možnost jak odstranit špatnou odezvu kromě nižšího rozlišení? díky.

Kup si HDmi kabel... Mě to taky dělalo s LG Mám xbox, ale problém bude uplně stejný. :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Kup si HDmi kabel... Mě to taky dělalo s LG Mám xbox, ale problém bude uplně stejný. :)

no já mám HDMI kabel bílej od Panasonicu a známej říkal že je jeden z nejlepších a televizi mám tuhle http://www.alza.cz/23-acer-m230hml-d221749.htm jinak zkoušel jsem vypnout ten antialiasing a žádný rozdíl. prostě je to furt pomalý. Rush se s tím hrát dá, ale Team Deathmatch je fakt o nervy. jinak tohle samý mě ještě dělá Red Dead Redemption, ale třeba jakýkoliv Call of Duty absolutní pohoda. asi to bude spíš těma snímkama.

Odkaz ke komentáři

• 0
předpokládám, že hraješ pouze na evropských serverech a stejně se ti trhá hra? to už by stálo za to prověřit připojení k internetu. v server browser zatrhni u serverů EUROPE, jestli to ještě nemáš...

nene tím to není mám internet 25MB/s mě to dělá i v singlu a je to dost známý problém, když napíšeš na youtube Battlefield 3 ps3 input lag tak to tam máš.

Odkaz ke komentáři

• 0
nene tím to není mám internet 25MB/s mě to dělá i v singlu a je to dost známý problém, když napíšeš na youtube Battlefield 3 ps3 input lag tak to tam máš.

koukl jsem na nějaký video a vypadá to teda tragicky, já jsem nic podobnýho na svý PS3 nezažil a to šumařím na 8MB/s ADSL. docela by mě zajímalo, co na to podpora EA? a když to máš i v singlu...na to přece typ připojení nebo servery nemají žádnej vliv, ne?

Odkaz ke komentáři

• 0
koukl jsem na nějaký video a vypadá to teda tragicky, já jsem nic podobnýho na svý PS3 nezažil a to šumařím na 8MB/s ADSL. docela by mě zajímalo, co na to podpora EA? a když to máš i v singlu...na to přece typ připojení nebo servery nemají žádnej vliv, ne?

na EA podporu já už nikdy nezavolám, pač tam jsou samý ♥♥♥♥♥♥i. mám s nima dost špatné zkušenosti. jinak internetem to podle mě fakt není. myslím si že je to špatně optimalizovanou hrou.

Odkaz ke komentáři

• 0
na EA podporu já už nikdy nezavolám, pač tam jsou samý ♥♥♥♥♥♥i. mám s nima dost špatné zkušenosti. jinak internetem to podle mě fakt není. myslím si že je to špatně optimalizovanou hrou.

tak to já nemám s podporou tak špatné zkušenosti, jasně, že je musíš mastit, ptát se s kým jsi hovořil a j.ebat, j.ebat, j.ebat...na druhou stranu si nedovolili mě potom vyfakovat a byl to cvrkot. Bývaly doby, kdy tam seděl nějakej kluk a nevěděl která bije, to se dost zlepšilo, dokonce mohou podávat požadavky do toho jejich evropskýho centra a do 72 hodin odpoví...to je mi divný, že ty hru optimalizovanou nemáš a já jo, imput lag jsem zatím nezažil, jen pokles framerate při hraní na neevropských serverech...takže teď babo raď :roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu