danfri Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2012 Nazdar . Kdo bude chtít nechť napíše , tedy : Jedná se o to že mě už nebaví hrát samotného většinu her a tak ten kdo má rád Závodní hry a něco jiného tak bych chtěl dát dohromady Teamy pro : Gran Turismo 5 , F1 2010 , možná NFS : SHIFT a Call of Duty World at War . Gran Turismo 5 : Na časté závody a velké peníze . Hledám jakékoliv hráče , ať zkušené nebo nezkušené . Udělám i soutěže o Auta nebo tuning atd . F1 2010 : To samé , teamy sem vypíšu až se někdo nahlásí . SHIFT : To samé . Call of Duty : Občasné teamové spolupráce jako krytí a tak , hledám alespoň trochu zkušené hráče . Všechny mapy nejsou podmínkou . Citovat
Kalipo Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2012 Ahoj .. já bych mel zájem mam Gran turismo 5 ale nejak se v tom multaky pres net nevyznam musel bys me to napsat co udelat co a jak :) zitra me dojde router s wifi takze už budu karsne pripojeny a nemusim vurt drat prepojovat s pc :) Citovat
danfri Odesláno Duben 3, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 3, 2012 Ahoj , určitě ti poradím . Takže , normálně strčíš hru do PS3 , pokud se ti objeví update tak musíš potvrdit a zabere to asi 8-10 hodin v kuse , pokud ne , tak pokračuj dál až do GT LIVE , a já tě pak pozvu do LOBBY ( poradím ) Jaký máš nick na PSN ? Přidám si tě , budu tam už i dneska :) Snad jsem pomohl :) Citovat
Kalipo Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2012 ja mam GT uz nainstalovane uz aj jezdim zavody vsechno jen nevim jak pres ten internet :) Citovat
danfri Odesláno Duben 3, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 3, 2012 Aha :D Tak to až na PSN kdyžtak :D Ok ? Jaký máš nick ? :D Citovat
Kalipo Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2012 No to prave ze nevim ale už jsem se tam kdysik registroval a nemuzu to najit ani na emailu :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.