danfri Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Nazdar . Kdo bude chtít nechť napíše , tedy : Jedná se o to že mě už nebaví hrát samotného většinu her a tak ten kdo má rád Závodní hry a něco jiného tak bych chtěl dát dohromady Teamy pro : Gran Turismo 5 , F1 2010 , možná NFS : SHIFT a Call of Duty World at War . Gran Turismo 5 : Na časté závody a velké peníze . Hledám jakékoliv hráče , ať zkušené nebo nezkušené . Udělám i soutěže o Auta nebo tuning atd . F1 2010 : To samé , teamy sem vypíšu až se někdo nahlásí . SHIFT : To samé . Call of Duty : Občasné teamové spolupráce jako krytí a tak , hledám alespoň trochu zkušené hráče . Všechny mapy nejsou podmínkou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Ahoj .. já bych mel zájem mam Gran turismo 5 ale nejak se v tom multaky pres net nevyznam musel bys me to napsat co udelat co a jak :) zitra me dojde router s wifi takze už budu karsne pripojeny a nemusim vurt drat prepojovat s pc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Ahoj , určitě ti poradím . Takže , normálně strčíš hru do PS3 , pokud se ti objeví update tak musíš potvrdit a zabere to asi 8-10 hodin v kuse , pokud ne , tak pokračuj dál až do GT LIVE , a já tě pak pozvu do LOBBY ( poradím ) Jaký máš nick na PSN ? Přidám si tě , budu tam už i dneska :) Snad jsem pomohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 ja mam GT uz nainstalovane uz aj jezdim zavody vsechno jen nevim jak pres ten internet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Aha :D Tak to až na PSN kdyžtak :D Ok ? Jaký máš nick ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 No to prave ze nevim ale už jsem se tam kdysik registroval a nemuzu to najit ani na emailu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 vše už do PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.