jamail Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Zdravím, chci na svém starém PC zahrát Minecraft ale když ho zapnu .. objeví se logo Mojang a pak to vypne, a vytvoří se err.txt. Mám tam WXP 32bit , nejnovější javu.. nevíte co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Zkus nainstalovat MC znovu kdyby nepomohlo tak zkus stáhnout jiný MC . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 to jsem zkoušel :D už mam tak 20 verzi v compu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Aha tak to ti asi neporadím :( promiň jestly tě to nezabuje zkus koupit originál . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 TOHLE TO NAPÍŠE DO ERRORU # A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x5220b517, pid=2896, tid=3132 # # JRE version: 7.0_03-b05 # Java VM: Java HotSpot Client VM (22.1-b02 mixed mode windows-x86 ) # Problematic frame: # C [atioglx1.dll+0x3fb517] # # Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows # # If you would like to submit a bug report, please visit: # http://bugreport.sun.com/bugreport/crash.jsp # The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code. # See problematic frame for where to report the bug. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Aha , takže musíš přeinstalovat Javu protože jak jsi tam doufám četl tak : Java Runtime Environment:,,,,,Java VM: Java HotSpot Client VM (22.1-b02 mixed mode windows-x86 )kdyžtak ještě napiš pokud by ani tohle nepomohlo . :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 já sem ji několikrát přeinstalovával , dokonce i několik verzí javy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Hmm tak to ti asi nepomůžu jedině zkus vymazat upe javu a ne přeinstalovávat a vymazat vše z minecraftu a vše nahodit znovu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
Zdravím, chci na svém starém PC zahrát Minecraft ale když ho zapnu .. objeví se logo Mojang a pak to vypne, a vytvoří se err.txt. Mám tam WXP 32bit , nejnovější javu.. nevíte co stím ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.