patric3k Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Pls mám dotaz ohledně hry tiger woods pga tour 12. Chci si ji koupit jako bazarovku, ale bojím se, že už bude mít použitý online pass. Chci se tedy zeptat, co online pass přinese za výhody? Když už bude použitý, bubu moct hrát online? Děkuji za odpovědi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 To by mě taky zajímalo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 U bazarovky bych moc s OP nepočítal. Ano, může tam být, pokud prodejce nehrál on-line, ale raději bych s tím přeci jen nepočítal. Možná by to věděl prodavač v onom bazaru, za zeptání se nedá nic. OP obecně otevírá on-line čast hry. Pokud není, hrát takto logicky nejde. Naštěstí se ale dá koupit na PSN Store. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patric3k Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Ok, díky moc, raději si ji teda koupím novou ať mám jistotu. Hrát s někým online turnaj může být dost dobrý..:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 To teda, ale raději si připlať a kup 13, která vyšla včera a můžeme hrát spolu :D Nebo počkej pár týdnů a cena bude stejná v Anglii jako teď za 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 kurde jak já vám zavidím. sem si musel hned zahrát na psp 10........ po roce a hned 4denní turnaj za -82 asi už to nemá smysl hrát a počkat jestli bude něco na VITU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Tak to je trošku šílené skóre :D Na Vitu by to bylo taky fajn no...dalo by se tam třeba využít dotykových ploch na spin míčku a tak...hlavně, ale aby zas z toho neudělali arkádu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts