Thomas1222 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Chtěl bych se vás zeptat, jestli lze koupit psn kartu, která obsahuje 300,- nebo musím koupit tu, která má v sobě 500,- nebo 1000,- třeba někde v prodejně elektro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Dá se koupit jedině 500,- a 1000,- prodává se v obchodě s hrama. Nebo to zaplať kartou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas1222 Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 ok dík to je škoda, že se nedá koupit i nižší částka v psn kartě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas1222 Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 kartou jsem jinak zkoušel platit, ale vůbec mě to nejde napíše to, že credit card information cannot be updated... už 4 dny zkouším to koupit kartou, ale furt nic, jak kupujete vy jestli teda kupujete kartou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wesick Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 klasika,zadam potrebné informace o karte a je to... Samozřejmě musíš mít kartu,s kterou můžeš kupovat na internetu. Poznáš to podle toho že na zadní straně karty je 3místné číslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas1222 Odesláno Duben 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 3 místné číslo nebo 4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wesick Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 jak je na zadni strane podpis,tak tam je 4 místné číslo a pokud máš kartu na platbu na internetu tak za tím 4 místným číslem je jeste 3 číslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas1222 Odesláno Duben 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 jj to mám, vy jste to dělali jak, neměli jste žádné problémy s platbou přes kreditní kartu, jak jste zapsali údaje vy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 srato Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Já teda nemám kreditní kartu, ale klasickou debetni Visu ale postupoval jsem takhle. Nejdrive si v bance over zda je tvoje karta "odemčená" pro platby na internetu (např. karty od ČS bývaly defaultně zamčené) a zároveň si zajisti aby pro internetové platby byl nastaven dostatečný limit. Až máš jistotu že v použití karty na internetu nebrání žádné překážky na straně banky vyplň formulář s číslem karty, CSS kódem, expirací (dobou platnosti) a platba by měla proběhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sixaxis Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 jj díky moc a odpovědi piště do pm na uživatele Sixaxis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Thomas1222
Chtěl bych se vás zeptat, jestli lze koupit psn kartu, která obsahuje 300,-
nebo musím koupit tu, která má v sobě 500,- nebo 1000,- třeba někde v prodejně elektro.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts