juseph Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Hraje někdo tuhle hru?Mě se po prvním kole zdá celkem dobrá, hned co sem to pustil vzpomněl jsem si na Killzone. Multiplayer musi bejt zajímavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 hm me to teda vubec nechytlo ... v druhe misi jsem skoncil a delete .. a na killzone to zdaleka nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 No,nic moc :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 taky jsem cekal vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Uz jsem hral i horsi ale stve me ta kamera zda se mi to nejake neprehledne. A taky se mi zda ze hodne zvuku je ze SWAT 3 pro pc, treba kecy ve vysilacce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 tjn ale o to nejde ... to ovladani je takovy .. hm nevim jak to rict skratka neni moc akční ... kdyz rychle potrebuju nekoho zastrelit tak nez ho stihnu vubec oznacit tak typci uz do nej pali nebo hur uz jsem tuhej ... nevim no .. jako ted mam rozehrany juiced a na karte mam demo gow takze mam z ceho vybyrat a tak me toto uz vic nezajima .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 ta grafika se mi zda pomerne neprehledna, civiliste nekdy nejsou videt. jinak me na tom bavi to takticke premysleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Me se zda ze je tam taktiky dost malo, nevite jak mam rict svemu tymu aby nestrilel na vsechno co se hybe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.