Mike Vyhul Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Čau, prosím o radu v čem mam přepálit NHL 08 na X 360?? Mám půjčený originál a nejde mi to vypílit.... Předem díky za rady! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Original? Tak na to nemas vybavu...to skor stiahnes :D A mas vobec konzolu prisposobenu na hranie kopii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike Vyhul Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Konzoli flashnutou mám, ale stahovat se mi to nechce, protože máme celkem pomalej net.... takže 1GB mi to stahuje 2-3 hodiny a občas se mi to ani nestáhne.. :D Spíš název programu na vypálení hry..? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Čau,prosím o radu v čem mam přepálit NHL 08 na X 360?? Mám půjčený originál a nejde mi to vypílit.... Předem díky za rady! :) Neumíš číst ? Když ti píše , že na to nemáš výbavu , tak to neuděláš . Program na zkopírování originálky bez potřebného vybavení na to normálně není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mike Vyhul
Čau,
prosím o radu v čem mam přepálit NHL 08 na X 360?? Mám půjčený originál a nejde mi to vypílit....
Předem díky za rady! :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.