neemo Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Zdravím, právě jsem dohrál Dark Souls ( i game + ) a chtěl bych si zahrát zase něco podobného jako byla tato super hra. Mohl by mi někdo nějakou doporučit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Zkus devil may cry hd collection(tri dily co byli na ps2 v HD).Sice neocekavej rpg prvky jako v dark souls ale neco si natunit muzes a obtiznost je taky solidni vyzva uz na normal.Je to linearnejsi ale fakt kus navykove zabavy a myslim si ze kazda hack and slash hra si vzala priklad z devil may cry.Obtiznosti v dark souls se jen tak nekdo nevyrovna ale muzes to zkusit.Jinak treba darksiders,tam mas jistou volnost, taky bomba ale ne tak obtizne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 až na to, že dmc není vůbec podobná hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 jedine asi demon souls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neemo Odesláno Duben 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Demon souls bych bral, ale ta Xbox není jedine PS3...Zkusim ten darksiders. Díky za tip:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Neco podobnyho jako dark souls je narocny najit,tak jsem zkusil alternativu.Jde mi o tu obtiznost vis,dmc dokaze taky hodne zatopit.Kde si jinak vzal silu dohrat dark souls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Neco podobnyho jako dark souls je narocny najit,tak jsem zkusil alternativu.Jde mi o tu obtiznost vis,dmc dokaze taky hodne zatopit.Kde si jinak vzal silu dohrat dark souls tak dmc nema vubec nic spolecneho s dark souls, obtiznost si tam muzes zvolit, jedina vyzva je dante must die,ale tam jdes do hry s plnym upgradem vseho,takze je to taky easy. Jinak jak se zde psalo pujcit si ps3 a zaparit demons souls, od roku 2013 uz ale nebude moznost hrat online. Jinak hodne stara alternativa je hrat na emulatoru king´s field (ps1) predchudce dusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 nekdy na konci kvetna ma vyjit hra dragon's dogma, osobne ji hodne sleduju, protoze mi prijde svym zpusobem podobna dark souls, vypada to na solidni obtiznost a zajimave resenej svet. Ale jinak opravdu nic podobnyho Dark Souls clovek nenajde :( leda tak dungeon master 1, 2. :o (mluvim o obtiznosti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Doporučuju sednout k PC, nainstalovat DOSBox a zahrát Stonekeep Ujížděl jsem na tom tak 10 let zpátky, možná i více a dodneška na tuhle hru mám výborné vzpomínky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neemo Odesláno Duben 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Me ani tak nejde o obtiznost, jako o hratelnost. A hlavne ten zpusob multaku je famozni. Volat si fantomy na pomoc, sam pomahat a bojovat s dark spirity. Ta hra neni ani tak tezka jako vyzaduje trpelivost a naucit se bojovat. Ne jenom tupe mackat utok a sledovat blby filmovy sekvence skoro polovinu hry. Je to cista hratelnost a odmeni se klidne 200 hodinami hrani. Jo a kvuli daemon souls jsem si dneska poridil i PS3 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Me ani tak nejde o obtiznost, jako o hratelnost. A hlavne ten zpusob multaku je famozni. Volat si fantomy na pomoc, sam pomahat a bojovat s dark spirity. Ta hra neni ani tak tezka jako vyzaduje trpelivost a naucit se bojovat. Ne jenom tupe mackat utok a sledovat blby filmovy sekvence skoro polovinu hry. Je to cista hratelnost a odmeni se klidne 200 hodinami hrani. Jo a kvuli daemon souls jsem si dneska poridil i PS3 :-) vyborne spravny fanatik. Tak jestli mas demons souls na ps3, tak muze dat multak, mam usa i evropskou verzi. Hra ve dvou ma tu vyhodu,ze muzes huntit duse demonu vicekrat. Mam asi 20 postav v ruznych new game,takze to nebude problem. A pripojit se da vzdy na smluvenem miste, coz je super oproti dark souls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2014 neemo, pokud by jsi přece jen si chtěl dark souly ještě zahrát tak dej vedět muj gamertag je LAS7 MacheteE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.