muhaha Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Předem se omlouvám, ale žádnej takovej topic se mi nepodařilo najít. Tak jsem se chtě zeptat, jaké jsou nejhranější multi hry.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnz Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 V podstatě skoro všichni, který mam mezi přátelema na live hrajou GoW3 (a nebyly vyhledavany vylozene kvli otmuhle titulu vetsinou)....je to taky první hra, která mě na boxu v mulťáku baví....ale takový halo X (doplň co chceš) se asi bude hrát mnohem víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Battlefield 3 Call of duty ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhaha Odesláno Duben 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Call of duty MW3 jde bez online passu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 online pass máš u každé originálky kterou si koupíš ( pokud teda hra online pass potřebuje) pokud si hru vypálíš stáhneš..online pass tě nevyjde na moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Halo všechny díly se pořád dost hrajou, soupeře najdeš za pár vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Battlefield... Gears of War pomalu počet hráčů padá už jenom kvůli hroznýmu matchmakingu, kdy se věčně hraje 2vs2 + boti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkDefender Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Battlefield 3 Modern Warfare 3 Gears of War 3 Forza 4 - ty asi tak nejvíc poslední dobou řekl bych Jinak kámoše a tak na hraní, i české najdeš skoro na všech aktuálních hrách, mezi které patří např. Halo: Reach Mass Effect 3 Test Drive Unlimited 2 a tak dále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Halo všechny díly se pořád dost hrajou, soupeře najdeš za pár vteřin. Omlouvám se za OT... Halo 3 se hraje taky multiplayer? Nevím jak se připojit k jiným hráčům krom vytvoření hry s lidma v party Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Halo 3 mp se porad hraje, ale lidi uz neni tolik, vetsina se posunula k reachi/CEA..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkDefender Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Ano MP Halo 3 se taky furt hraje a podle mě je nejkvalitnější ze série, ale už to není co to bylo když se všichni přesunuli na Reach. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Neboj, vsichni se zas brzy presunou k Halo 4.... A i tak je Halo 3 porad dost hrane, samozrejme nedosahuje hratelnosti BF3 (to je, minimalne podle meho friendlistu, nejvic hrany MP ;)) ci CoDu, ale hrraje se dost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Neboj, vsichni se zas brzy presunou k Halo 4....A i tak je Halo 3 porad dost hrane, samozrejme nedosahuje hratelnosti BF3 (to je, minimalne podle meho friendlistu, nejvic hrany MP ;)) ci CoDu, ale hrraje se dost A jak se dostanu k jinejm hráčům prosimtě? :) Když dám nějakej ten matchmaking tak mě to hodí do prázdný mapy, kde můžu hrát s kámošema z party... Ukazuje se mi že Halo hraje kolem 24000 lidí to bude asi všeobecně co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Ne to by melo byt jen Halo 3, pripadne konkretni rezim, tezko rict v cem je chyba, me to normalne funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Tak já sem uplně blbej asi... :D Vždycky sem byl odpůrce, ale včera mě to docela chytlo tak sem to chtěl zkusit, ale nevim jak se dostat k jinejm :( Nabídky tam jsou Resume Campaign, New Campaign, Match Making, Theathre a ještě jedna na mulťák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 prosimvas egistuje nejaky seznam her ktere potrebuji online pass.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Např. zde je seznam z března 2012: http://gamesilike.com/?page_id=614 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.