GrUbKiLlErCZ9 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Ahoj mám takový problém.V posledních dnech se nemůžu připojit na Xbox Live,přitom my to vždycky šlo.Nejde my to už několik dní a nevím jak to vyřešit.Zkoušel jsem svůj Xbox vyzkoušet u známého jestli mu to půjde.Šlo mu to bez problému,ale když to vyzkouším u sebe doma nejde to.Už nevím jak dál zkusil jsem všechno,kabel a všechno potřebné mám zapojené,restartoval jsem to,zapnul,vypnul a furt nic.Proto bych byl moc rád za všechny případné rady a zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crow1468623434 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Mám obdobný problém a to od dnešního dne, router mám nastavený správně a mám připojení od O2 16ti megovku. Nejde se mě připojit a když se mě to po 2 hodinách povede tak m+ to stejně za 3 min odpojí. Absolutně nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.