kafry Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Zdaj Mám dotaz. Když si stáhnu gamesu z PSN tak se asi uloží na pam.kartu. A co teď když už to nehraju a potřebuju místo na kartě.Dá se to nějak zálohovat apod. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GTking4ever Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 tak buď si to můžeš hodit na HDD do PC (nejlépe všechny složky, až na ty systémové) a pak si to tam zase podle potřeby hodit na z5, nebo to prostě smazat a pak zase stáhnout znova, pokud to budeš stahovat pořád do stejné Vity, tak to tak můžeš dělat neomezeně, jinak to můžeš celkově stáhnout, mám dojem do dvou rozdílných Vit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Duben 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Díky za info,jdu něco stáhnout........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kafry
Zdaj
Mám dotaz.
Když si stáhnu gamesu z PSN tak se asi uloží na pam.kartu. A co teď když už to nehraju a potřebuju místo na kartě.Dá se to nějak zálohovat apod. ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.