Twinky1605 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Chtěl jsem si dát gameboot do psp ale když tam presouvam ten gameboot tak mi to napise ze to je plne nebo to je chranene proti zapisu. co stim mam delat? diky vsem za rady:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Kam a přes co to kopíruješ ? Snad ne přes PC do Flash0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Duben 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 a jak jinak gameboot se nikam jinam nedava.me to vzdy slo akorat ted ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 :D,nejde to protože máš zaplou ochranu proti upravování Flash0. Já vždy měnil Gameboot bezpečnější cestou - Přes program Gameboot Flasher ještě za dob TN HEN B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 pls posles odkaz na ten gameboot flasher pokud ho mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Nemám,ještě když Typen dělal Gamebooty a byla tu DL sekce jsem ho měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 a prosim te naky navod jak to pres ten gameboot flasher udelat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Asi není,co si pamatuju,stáhl jsi si gameboot,dal ho do složky s gameboot flasherem,sputil ho,klikl na možnost nového gamebootu,pak to šrotovalo a nakonec jsi měl nový gameboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 aha tak diky moc a nevis kde by sem stahl pak original gameboot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 V tom Gameboot flasheru máš přímo možnost se vrátit k originálnímu gamebootu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 ok velice diky vsem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Twinky1605
Chtěl jsem si dát gameboot do psp ale když tam presouvam ten gameboot tak mi to napise ze to je plne nebo to je chranene proti zapisu. co stim mam delat? diky vsem za rady:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.