Shi-So Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2012 Poradte mi prosim nekdo jak se v teto hre vyvolavaji ty Faerie kouzla? Nemam manual a nevim jak to zakouzlit (teda pokud se to neaktivuje samo, ale toho jsem si zatim pri hrani nevsimnul....) Diky Citovat
kendykejnova Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2012 ahoj.co hra nelitujes koupi?ja ji taky chci ale nevim nevim kdyz vydim kolik stoji?? Citovat
Shi-So Odesláno Duben 2, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 2, 2012 Koupil jsem ji i s konzoli z druhe ruky, tudiz cena nebyla tak drtiva a jsem spokojen. Je to jedna z nejlepsich kopii Diabla (temer ve vsech ohledech). Tak jako tak bych do ni pak sel, protoze krom Uncharted, mne ze vsech dostupnych her laka nejvic. Citovat
kendykejnova Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2012 ja presel demo a to me bavilo hodne moc.a ja si vitu koupil novu.a ted konecne jsem si poridil hru a prave jsem vahal uncharted nebo tohle.nakonec jsem vzal uncharted ale hned dalsi bude dungeon hunter pak jse to oyvu a dame spolu multak jo:))) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.