Reesey Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 dnes mi notebook dosel,,,bohuzel nejdou spoustet filmy ani hudba. ale kdyz chci instalovat neco, pise to ze to nejde. nevite co s tim?? na exe soubory nereaguje operacni system MEEGO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 no tak jako operacni system MEEGO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 1) Meego je Linux, proto tam logicky .exe soubory (tedy programy pro Wirdows) nespustis. 2) stejny notes jsem mel jiz v ruce (acer s meego) a ackoliv mam Linux opravdu v oblibe a ackoliv se mi Meego dost libi, tak musim rict, ze opet vyvojari neco podelali a nemysleli na normalni lidi. Dostat tam vsechny potrebne kodeky, aby to prehravalo bezne filmy je docela hardcore (bez kompilace se clovek neobejde a i s ni je to orisek). Byl jsem rad, kdyz se mi tam povedlo dostat mp3 kodek a par zakladnich na video... Nic moc, pokud to ma byt pro "bezneho Frantu". 3) No, abych to zkratil. Ackoliv to rikam hodne nerad - hod si tam neco jinyho. Pokud se bez "exacu" neobejdes a chces na tom hrat hry a delat kdovi co, tak tam holt prdni Windows (neptej se hlavne jak... Pokud nevis, tak se zeptej nejakeho kamose a sam se o to snad ani nepokousej). Pokud ti bude stacit net, filmy a hudba, tak si tam dej treba Ubuntu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reesey Odesláno Duben 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 moc dekuji za odpoved, bral bych kterykoliv OS ubuntu jem skousel nahrat na flash disk s programem unet bootin pretahne se pres ten program na flash pote vyndam, dam do aceru zapnu ale nic to nedela fakt uz nevim:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Musíš v BIOSu nastavit boot from USB drive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reesey Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 moc diky za odpoved, na to jsem prisel uz vcera:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Reesey
dnes mi notebook dosel,,,bohuzel nejdou spoustet filmy ani hudba. ale kdyz chci instalovat neco, pise to ze to nejde. nevite co s tim?? na exe soubory nereaguje operacni system MEEGO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.