Thomas1222 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Při zadávání informací z moji kred. karty mě vyskočí tento text : The credit card information cannot be updated... Nevíte čím to může být, někde jsem slyšel, že je to přetížené, tak je dobré si přes kreditku nakupovat něco mezi 3-6h Předem děkuji za všechny odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Najskôr niečo zadávaš zle. Inak nepleťte si kreditku a debetnú kartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas1222 Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Jsou to obojí debetní karty. Ale nejspíš nebude něco blbě na moji straně s chybouvou hláškue že informace jsou zadané šoatně jsem se už setkal teď mě to pokaždé vyhodí tuto chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Thomas1222
Při zadávání informací z moji kred. karty mě vyskočí tento text :
The credit card information cannot be updated...
Nevíte čím to může být, někde jsem slyšel, že je to přetížené, tak je dobré si přes kreditku nakupovat něco mezi 3-6h
Předem děkuji za všechny odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts