toki100 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 chtěl jsem se zeptat koupil jsem ipad a je na něho 100% JB?? ktery jede be problemu?:) děkuju za odpověd SF 5.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filip2412 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Musis taky rict jakej Ipad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Na prvý iPad áno, ale iba tethered a na 2, 3 nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Koupil jsem si novy ipad 3 pravd tak ze neni jo JB kura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 S JB ani moc nerátaj, kedže i0nic svoj nevypustí a zatiaľ nikto iný, nič použiteľné nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Tak ze zatim proste asi kupovat app jo nic jineho mi nezbyva??:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 ne, ale muzes ho vratit s tim se sis myslel ze na nem pujde vsecko zdarma..:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toki100 Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 tak mam Iphona tak jsme myslel že to pujde stejně no nevadi co se da dělat :)ale mužu to jit zkusit;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 tak to můžeš vrátit snad bez udání důvodu pokud je z netu, možná že to jde i z kamenýho obchodu, pokud to maj v obchodnim řádu nebo na to je nějakej paragraf, nejsem si ale jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toki100
chtěl jsem se zeptat koupil jsem ipad a je na něho 100% JB?? ktery jede be problemu?:) děkuju za odpověd SF 5.1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.