Twinky1605 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 cus nainstaloval sem si na pc riddick hru a kdyz se mi uklada tak se mi vzdycky resetne comp. nevite cim to je? diky vsem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 jestli je to stažená hra, tak zkus jiný crack, jinak mě napadá jestli třeba nemáš slabý zdroj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Duben 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 neni mam original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Duben 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 tuhle hru mam 3 roky a za tu dobu sem nic v pc nemenil zacalo to az ted kdyz sem reinstalovat windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 tak si přečti třetí odstavec na tomto fóru :D http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=54734 snad pomůže :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Duben 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 diky moc skusim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Duben 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 no tak sem to zkusil vcera to uplne v poho bezelo a dneska si v klidu hraju a zase se mi resetne komp:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 tak mrkni do nastavení jestli se ti to zase nerozhonilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Duben 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 nerozhonilo:D ale je mi to jedno kaslu na to nebudu se kvuli toho trapit ale diky moc posilam Thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Twinky1605
cus nainstaloval sem si na pc riddick hru a kdyz se mi uklada tak se mi vzdycky resetne comp. nevite cim to je? diky vsem za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.