rt5 Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Cus mam psp 3000 a nechce se mi nabijet, tak jsem koupil novou nabijecku je to teda nabijecka na 2000 je delsi a o trochu hubenejsi ale do psp pasuje a co jsem cetl tak je to jedno a melo by se to nabijet, ale stejne se nenabiji. Kdyz to dam ale nabijet pres usb tak se nabiji. Psl poradte cim to je eventuelne cim to spravit. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Kup si nabiječku na PSP 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Je jedno ,jakou má nabíečku, já mam nabíječku z videokamery a jde mi to taky ;), podle mě máš v háji konektor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 6, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Nez to spravovat bylo by asi rozumnejsi koupit si externi nabijecku na baterku , treba na dealextreme.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Myslim,že už to nema smyl,protože ten topic založil 6.4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.