Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RGH problém

Recommended Posts

Mám od Vánoc XBOX360Slim s RGH,do dneška fungovalo normálně,moc se na něm teda nehrálo,dnes jsme odehráli 3xBowling,pak se Xko vyplo a už nejde zapnout,jen pípne,ale nenaběhne,přehřátí nehrozí,těsně před vypnutím byly teploty 71st.max.,kde by mohla být chyba?Trochu mi to štve,protože nemám záruku a kupovat nový nehodlám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...
Už jsem se naštval,vzal Xko a zatřásl s ním a naběhlo,sice se poprvé roztočil naplno nachvilku ventilátor,ale napodruhé už jede,jde io to,jak dlouho.

Parádní oprava, měl jsem stejný problém a funguje to.......takže zatřepat, zapojit a pomodlit.:)

Odkaz ke komentáři

Nevydrželo to dlouho,druhý den kleklo Xko úplně,měsíc oprava,když přišlo,ten samý problém bez jediného úspěšného pokusu naběhnutí,znova poslání zpět,do týden se vrátilo s novou deskou,zatím unguje.Nakonec na té původní byl prý prošoupaný kabel pod mechanikou a uvolněn konektor na signál,že by dělali tak špatně propojování kabelama,že se prošoupe,i když se s Xkem nehýbe,těžko říct,důležité je,že funguje.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu