krepi Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Mám od Vánoc XBOX360Slim s RGH,do dneška fungovalo normálně,moc se na něm teda nehrálo,dnes jsme odehráli 3xBowling,pak se Xko vyplo a už nejde zapnout,jen pípne,ale nenaběhne,přehřátí nehrozí,těsně před vypnutím byly teploty 71st.max.,kde by mohla být chyba?Trochu mi to štve,protože nemám záruku a kupovat nový nehodlám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Nekde se udelal studeny spoj...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Duben 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Už jsem se naštval,vzal Xko a zatřásl s ním a naběhlo,sice se poprvé roztočil naplno nachvilku ventilátor,ale napodruhé už jede,jde io to,jak dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loleq1414 Odesláno Květen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 Už jsem se naštval,vzal Xko a zatřásl s ním a naběhlo,sice se poprvé roztočil naplno nachvilku ventilátor,ale napodruhé už jede,jde io to,jak dlouho. Parádní oprava, měl jsem stejný problém a funguje to.......takže zatřepat, zapojit a pomodlit.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Květen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 Nevydrželo to dlouho,druhý den kleklo Xko úplně,měsíc oprava,když přišlo,ten samý problém bez jediného úspěšného pokusu naběhnutí,znova poslání zpět,do týden se vrátilo s novou deskou,zatím unguje.Nakonec na té původní byl prý prošoupaný kabel pod mechanikou a uvolněn konektor na signál,že by dělali tak špatně propojování kabelama,že se prošoupe,i když se s Xkem nehýbe,těžko říct,důležité je,že funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.