Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nový procesor do staršího PC : Rada

coolina

Otázka

Zdravím potřeboval bych poradit jaký procesor bych mohl dát do téhle sestavy aniž by mi jí brzdil popř. něco dokoupit..zdroj nebo něco..

CPU : QuadCore AMD Athlon II X4 620, 2600 MHz (13 x 200)

Zákl.deska: Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0

Grad.karta: ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) (Overclock edition)

RAM : 4GB

HDD: WDC WD6400AAKS-22A7B0 ATA Device (596 GB, IDE)

Procesor se mi zdá hrozně slabý na mmorpg hry někde sem četl ,že tenhle typ her hlavně využívají procesor,jelikož ostatní nejnovější hry rozjedu na max a mmo jako je např. SWTOR nebo WoW se mi celkem škubají...ne moc ,ale je to otravný..Děkuji za rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nic proti, jakou máš přesně grafiku jsi neuvedl, ale i kdyby jsi měl tu silnější z řady 5700 (5770), tak už je to dneska průměrná, né-li podprůměrná karta. Takže nejnovější hry úplně na max, to ti prostě nežeru. Chtěl bych vidět jak ti tam jede třeba takový BF3 na ultra v dnes již běžném rozlišení 1920*1080.

No ale jestli ti ten procesor tak moc vadí, tak prosím, pokud jsi někde něco četl, tak to budeš asi vědět líp, je to tvoje volba.

Odkaz ke komentáři

• 0
BF3 sem tam teda nezkoušel..ale skyrim,mass effect 3,batman AC např.jo.Wow by to mělo ,ale utahnout uplně vklidu.

wow je silene narocny na disk a ramky (kdyz pouzivas addony) , zkus 64-bit client (pres google si ho najdi, a pak pres launcher pust hru, a nahore v options zaskrntni use 64bit client, nebo tak nejak), me to zvedlo vykon (mam ale 8gb ramek) tak o 10 fps..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu