stfukeyboard Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Ahoj, mám takový problém s EA sports arenou, poslali mi mail na mojí adresu, zaregistroval jsem se, dal jsem že chci hrát NHL 12 na xbox 360, potom sem napsal můj gamertag na xbox live. Teď když jdu do ea sports arena a dám lobby, píše to: prosím dokončete registraci, potvrzením e-mailové adresy a nebo přidejte hru do vaší knihovny. Nicméně tohle jsem udělal a pořád to píše dokola to samé. Kontaktoval jsem "virgin support" ale ti mi posílají jenom automaticky vygenerované odpovědi typu ať si vyčistím cookies a zapnu jiný browser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisbin Odesláno Duben 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2012 zdravím a mám otzku, nevíte nekdo za co je secret achievement...? díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.