Anubis1 Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Sice to sem moc nepatri, ale jen chci ukazat jak to muze vypadat uvnitr vasi konzole, kdyz ji budete mit na hodne prasnym miste. Mel jsem jich uz par rozdelanejch, ale tohle je snad nejhorsi co jsem vydel. Nechapu kde to ten clovek provozoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Tak to je nářez! Doufam že v mém elitovy to tak nevypadá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 no mám jaspera na zemi tak snad to tam nevypadá podobně :D:/ dá se nějak konzole vyčistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Nejspíš stejně jako PC. Rozebrat a vyfoukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Duben 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Standartne to delam stetcem a vetsinou to staci. I v tomto pripade to stacilo a Xbox je jak novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Takhle to vypadá, když stojí xbox na plovoucí podlaze, i na koberci to bude podobné. U země se drží nejvíc prachu a konzole funguje jako vysavač. Opravuji výpočetní techniku a tohle pro mě není žádná novinka. Stejné je to u PC stojících na zemi a úplně nejhorší je to u notebooků, které lidi provozují na stole, nebo v podstatě kdekoliv. Malá ukázka jak může NB vypadat za 2 roky provozu na stole. Jinak omluva za OT, protože to není xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZeDDman Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Pridavam foto pocitace meho kamarada ktery me poprosil o repas, pze po 6ti letech co to neotevrel to uz nejak moc "svizne" neslapalo:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Já používám stlačený vzduch a taky super na čištění elektroniky, když jsem poprvé otevřel svůj xbox tak jsem se taky nestačil divit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan360 Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 A teď si představte, že to co máte v Xku, normálně doma dejcháte :) Husté co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 To není až tak pravda a hlavně plíce mají samočistící schopnost, xbox ne :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan360 Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Jo, to říká každej kdo doma neuklízí :) Btw. Ty si odplivneš a jedeš dál, ale Xko si odplivne a končí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Teda az na ten prispevek uzivatele @Ravendhi me to neprekvapuje sam sem to kolikrat mel v pocitaci ale to tvoje? to uz vypada jak nejaka latka jakoze hmotná (kapesník nebo tak :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Pěkně to větrák dokáže spříst co ? :lol: Není to sice žádná pevná látka, ale jak je vidět na fotka, drží to pohromadě a bez rozdělání se to vyčistit nedá. Když je uživatel kuřák, bývá to potom tuhá hmota, která nechutně smrdí a už dost drží, dostat ji ze žeber chladiče nejde jenom ometením štětečkem, ale spíš tak vydloubat párátkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.