Meci4 Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Zdarec lidi , chci se zeptat, chystám se propojit xbox s monitorem a zajímal by mě váš názor na tento výrobek : http://aukro.cz/kabel-vga-xbox-360-gold-plated-i2249963609.html , předem děkuji za INFO :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 A co chceš vědět ? Je to správný kabel , tak o co ti jde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Celkem dobrá věc, pokud monitor nemá HDMI, nebo DVI vstup. Kvalita obrazu srovnatelná s komponentním kabelem. Je za dobrou cenu. Prodejce píše, že podporuje Dolby Digital a DTS 5.1, což znamená, že má optický výstup, pokud prodejce nezkopíroval info odněkud jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Kvalita obrazu srovnatelná s komponentním kabelem. Je za dobrou cenu. Prodejce píše, že podporuje Dolby Digital a DTS 5.1, což znamená, že má optický výstup, pokud prodejce nezkopíroval info odněkud jinde. Ak je to spravny obrazok, tak pravdepodobne ten opticky vystup tam je, kedze kabel sa vedie na okraji toho sirokeho xbox konektora (vedla by mal byt ten opticky vystup). Ale ked ma Slimko, tak optiku moze viest priamo z konzoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Jsou kabely, které vypadají stejně a optiku nemají, pokud není fotka zezadu, kde je jasně vidět, že tam ta optika je, tak to není jisté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Doporucuju kupovat original Microsoft kabely s napodobeninama nemam dobrou zkusenost (horsi obraz). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meci4 Odesláno Duben 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 A co chceš vědět ? Je to správný kabel , tak o co ti jde ? O co jde tobě? Frajírku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meci4 Odesláno Duben 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Díky moc za info, myslíte že od speed linku bude dostatečně kvalitní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 O co jde tobě? Frajírku? Nech si ty frajírky - nechodil jsem s tebou do školy . To byl dotaz na co se vlastně ptáš a o co ti v tom dotazu šlo . Odpověděl jsem že kabel je správný a můžeš ho použít , tak mne kvůli mé odpovědi nenapadej - je to od tebe primitivní . Můžeš být rád , že ti vůbec někdo tady na foru poradí a odpoví a ne mne ještě urážet !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Tak ja osobně se speedlinkem sem byl vždy spokojen mam od nich už dva roky HDMI kabl a žadný problém tak proč ne:) a kvalita podle mně stejná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasheg Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Ma ten levny kabel opravdu tak spatny obraz? Prijde mi zbytecne za nej davat 3x tolik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefs Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Ahoj , Bohužel jsem si koupil ten samý : http://aukro.cz/kabel-vga-xbox-360-gold-plated-i2249963609.html akorát od jiného uživatele a obraz je oproti originálu duchařinec zvuk je stejný ale obraz je prostě nekvalitní a pokud hraješ na LCD monitoru tak to vidíš velice dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasheg Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Ahoj , Bohužel jsem si koupil ten samý : http://aukro.cz/kabel-vga-xbox-360-gold-plated-i2249963609.html akorát od jiného uživatele a obraz je oproti originálu duchařinec zvuk je stejný ale obraz je prostě nekvalitní a pokud hraješ na LCD monitoru tak to vidíš velice dobře. Diky moc za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.