Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HDMI - Prosím o radu

Jizzy

Otázka

Zdravím, delší dobu se rozčiluji s hdmi dírou u ps3 :/ Drátem to není, ani televizí, bude to s největší pravděpodobností problém s dírou :( Když napojím hdmi kabel do konzole, tak se musí nějak dobře nastavit, aby to přečetlo obraz a pak je u her i někdy hnusná, dost hnusná grafika. Dá se nějak zevnitř konzole vyměnit ta hdmi díra, nebo dá se s tím ještě něco dělat? Prosím o radu, konzole jede jinak úplně bez problému, akorát mám problém s hdmi. A ps3 je už po záruce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

V jakým rozlišení ty hry hraješ (když mají tu "hnusnou grafiku" :) )? 720p, 1080p? Jak se ta špatná grafika projevuje?

Přenos dat přes HDMI je digitální, takže (narozdíl od třeba AV kabelu) nemůže kabel/konektor/atp. zhoršit kvalitu obrazu (buď funguje, nebo nefunguje).

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak nevím jak to popsat :D ale vypadaj ty barvy divně, zrní, někdy to vypadá na 16bit :D, není to úplně čisté jak má být... jinak rozlišení 1080p, to podporuje i televize, zkoušel jsem i 720p, ale to stejné. A HDMI kabely mám 3.

A třeba u filmu, mám Star Wars Saga na Blu-Ray co vyšla v září 2011 a všechno to má být v HD, ale když pustím nějaký díl z původní trilogie, tak ten obraz celý hnusně zrní. A někdy to umí dělat i u nové trilogie :(

Takže nemůže být nějak poškozený výstup na hdmi v ps3 ? :o Když zapojím kabel do ps3 tak u výstupu ho musím většinou nějak podepřít a nastavit, aby se v televizi načetl obraz. A TV to nebude, zkoušel jsem to i na jiné. To jsem si chystal koupit MGS HD kolekci a Devil May Cry HD :D ale mám strach, jak to bude vypadat :( :(

Ještě bych dodal, že třeba u GTA IV mám úplně hnusný stíny, no to ani nejsou stíny, to je prostě brutální humus zrnící čmouha :D :( narozdíl od PC verze třeba. Jasný, nemůžu to srovnávat, protože na PC je to všechno lepší, ale i tak.

Odkaz ke komentáři

• 0

Asi bude špatnej ten konektor v PS3 jak píšeš, protože, když tam dám ten kabel, tak jak kdyby klesne ten konektor vevnitř, ale jak podložím třeba balíčkem kapesníků, tak je to ok. Aspoň, že to ty hry neovlivní takhle.

S blurayem, no to zrní myslím vždy a u té původní trilogie je to mnohem horší a viditelnější :(. Ale mohl bych zkusit dneska si jít půjčit bluray film, popřípadě jakýkoliv stáhnout ve full HD 1080p a vyzkoušet co to bude dělat, pak bych napsal, jak na tom je.

A asi nepůjde ten konektor nějak spravit už, co? :(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu